Είναι πολλά τα ταλέντα (του)…

Το όνομά του συνδέεται, μηχανικά πια, με την κατάρα των διασήμων. Κάθε φορά που σκοράρει κάποιος φεύγει από τη ζωή. Ο Ααρον Ράμσεϊ ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά αυτό το κομμάτι. Το ποδόσφαιρο τον ενδιαφέρει. Και όχι μόνο, όπως φαίνεται…  Πολλές φορές ποδοσφαιριστές γίνονται μοντέλα, φωτογραφίζονται σε περιοδικά ή διαφημιστικές καμπάνιες. Ο μέσος της Αρσεναλ όμως έχει όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να γίνει κάποιος κανονικό μοντέλο. Μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση είναι και ο 27χρονος άσος της Εθνικής Ουαλίας. Γνωστές οι ποδοσφαιρικές του επιδόσεις. Αυτό που δε ξέραμε σίγουρα είναι ότι ο Ράμσεϊ εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εργάζεται και επαγγελματικά ως μοντέλο, αφού το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management (London Branch). Πρόκειται για ένα πασίγνωστο πρακτορείο, που ιδρύθηκε στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970 και σήμερα έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Όταν υπέγραψε εξομολογήθηκε ότι θεώρησε την επιλογή του αυτή ως μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη πρόκληση, την οποία δε θα αντιμετώπιζε επιπόλαια, έστω και αν αναμφίβολα το ποδόσφαιρο θα εξακολουθούσε να αποτελεί την βασική επαγγελματική του προτεραιότητα. Ακόμα, εξέφρασε την αγάπη του για τη μόδα αλλά και για τις δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή Τομ Φορντ. Δεν παρέλειψε να δηλώσει προβληματισμένος για το ενδεχόμενο η ενασχόλησή του ως μοντέλου να μην αρέσει στην αρραβωνιαστικιά του. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι εξαιτίας αυτής ακριβώς της ανησυχίας της κοπέλας του επισπεύστηκε ο γάμος τους.

 

Γενικά ο Ράμσεϊ έχει την ικανότητα να τραβά τα φώτα πάνω του. Προηγουμένως είχε επιλεγεί από την Adidas, η οποία έγινε χορηγός του, ενώ μετά από λίγο καιρό ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την Warrior, θυγατρική της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης New Balance, που επέλεξε για συνεργασία αυτόν και τον Φελαϊνί. Tέλος, τo 2016 το γνωστό περιοδικό μόδας Vogue τον ανακήρυξε ως τον στιλιστικά αρτιότερο ποδοσφαιριστή όλης της διοργάνωσης του Euro. Δεν τα λες και λίγα!

*Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μόδας και αθλητισμού κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο Sportime!