Μια, ομολογουμένως, ανατρεπτική συνεργασία!

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα Crocs σχολιάστηκε πολύ έντονα το πόσο χοντροκομμένα είναι και όλοι είχαν την απορία πως αυτά τα παπούτσια μπορούν να φορεθούν με κομψό τρόπο. Και ενώ η απάντηση φάνταζε προδιαγεγραμμένη και ότι τα Crocs ΔΕΝ μπορούν να φορεθούν κομψά, ήρθε ο πασίγνωστος οίκος Balenciaga να τα φέρει στην πασαρέλα του και μάλιστα να τα μεταμορφώσει και σε designer κομμάτι.

RISETV_BALENCIAGA01

«Όταν η Balenciaga μάς προσέγγισε, μάς ενθουσιάστηκε η ευκαιρία να ανοίξουμε τα όρια της σχεδίασής μας και να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί», λέει ο Michelle Poole, Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Προϊόντος και του Μάρκετινγκ της Crocs, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η συνεργασία με τη Balenciaga ήταν τόσο διασκεδαστική για την ομάδα μας και μέσω αυτής αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανένα φράγμα στον σημερινό κόσμο της μόδας και του σχεδιασμού και μάς επιτρέπεται να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που προέρχεται από τέτοιες απροσδόκητες συνεργασίες».

RISETV_BALENCIAGA02

Παρόλο,λοιπόν, που θα φαινόταν ως απίθανη επιλογή για σχεδιαστές υψηλής μόδας, η Crocs φαίνεται να  επιχειρεί να ανατρέψει τους κανόνες για το τι σημαίνει πολυτέλεια σε μια τέτοια τόσο ασταθή βιομηχανία.