Κοντά ή μακριά μαλλιά; Αυτό το δίλημμα.

«Πώς θα είμαι με κοντά μαλλιά; Να τα κόψω επιτέλους;»:Αποκλείεται να μην έχεις κάνει έστω και μια φορά στη ζωή σου αυτήν τη σκέψη και επίσης είναι αρκετά πιθανό από τη σκέψη να έχεις περάσει στην πράξη, μετανιώνοντας το οικτρά. Για να διαπιστώσεις αν σου πάνε ή όχι τα κοντά μαλλιά, μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το τρικ:

 «2.25»
 τρικ για να διαπιστώσεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά
  • Πιάνεις χάρακα και μολύβι
  • τοποθετείς το μολύβι κάτω από το πηγούνι σου, οριζόντια και τον χάρακα κάτω από το αυτί σου, κάθετα. Το μολύβι και ο χάρακας πρέπει να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών.
  • Μέτρα την απόσταση από τον λοβό του αυτιού σου, ως το σημείο όπου το μολύβι και ο χάρακας συναντιούνται. Αν αυτή η απόσταση είναι μικρότερη των 2,25 ιντσών (περίπου 5.7 εκατοστά), τότε τα κοντά μαλλιά θα κολακεύουν το πρόσωπο σου. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 2.25 ιντσών, τότε τα μακριά μαλλιά είναι μια καλύτερη επιλογή για σένα.
Δες πώς εφαρμόζεται αυτό το τρικ στα πρόσωπα των Michelle Williams – Liv Tyler

τρικ για να διαπιστώσεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά

Eίναι ξεκάθαρο πως το κοντό μαλλί ταιριάζει άψογα στο πρόσωπο της Michelle, ενώ το πρόσωπο της Liv δείχνει τέλειο με μακριά μαλλιά.

Η μέθοδος του «2.25» επινοήθηκε από τον Βρετανό στυλίστα και δημιουργό προιόντων ομορφιάς, John Frieda και θεωρείται αρκετά ακριβής και αξιόπιστη στον κόσμο της μόδας. Μπορείς να την ακολουθήσεις ή και να αυτοσχεδιάσεις ελεύθερα! (Μαλλιά σου είναι, άλλωστε).

(Πηγή:Brightside)

 Δες εδώ 12 πριν και μετά που αποδεικνύουν ότι ένα κούρεμα μπορεί να αλλάξει τελείως την εμφάνισή σου.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr