Το είδαμε, το λατρέψαμε!

Ήδη από το τρέιλερ, (για το οποίο είχαμε μιλήσει εδώ) είχε φανεί πως η Ελευθερία Καραδήμου όχι μόνο επιστρέφει, αλλά είναι και πάλι έτοιμη να κατακτήσει τα ίντερνετς! Όσο έτοιμος και να νομίζεις ότι είσαι όμως, αυτό που τελικά θα νιώσεις παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο, (το οποίο βρίσκεται ήδη εδώ και λίγες ημέρες στο You Tube) είναι ότι βρήκες πια την σειρά που θα λιώσεις όλο το χειμώνα.

Κατ’ αρχήν, ας εστιάσουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, (αλλά όλοι όμως)  είναι και πάλι εδώ έτοιμοι να μας χαρίσουν στιγμές δράσης αγωνίας κι έντασής που θα μείνουν στο μυαλό μας για πάντα.

Όσο για την υπόθεση, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά τα λέει το τραγούδι των τίτλων αρχής. Γιατί αυτή είναι η Ελευθερία Καραδήμου, τόσο σίγουρη για την σειρά που δεν την νοιάζει να “προδώσει”  κάποια μυστικά από τους τίτλους.

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με 2 γυναίκες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό. Μόνο που η μια από αυτές έχει στην κατοχή της ένα πανάκριβο κόσμημα, το οποίο η άλλη θέλει να κλέψει για λογαριασμό των αφεντικών της. Έτσι παίρνει την θέση της και η ιστορία ξεκινά.

Το πιο τέλειο από όλα είναι πως η Καραδήμου, στο έναν από τους 2 ρόλους, παίζει απλά τον εαυτό της όπως κι όλοι οι ηθοποιοί μέλη της οικογένειάς της. Σατανικό, ιδιοφυές και τέλειο μαζί.

Στις άλλες σκηνές θα δεις Έλληνες να μιλάνε γαλλικά, (ώ ναι, είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις) βιντεάκια γάμου, ξύρισμα on camera και παιδάκια που αρνούνται να αφήσουν κάτω το ενυδρίο με τις χελώνες.

Ελευθερία Καραδήμου, welcome back, Mας έλειψες!