Και μας δημιουργεί ένα σωρό απορίες για το μέλλον της σειράς! 

Tα X-files, η σειρά που άλλαξε την τηλεόραση στα 90s, επέστρεψε στη ζωή μας to 2016 με την πιο αμφιλεγόμενη σεζόν της.  Η ζωή των αγαπημένων μας πρακτόρων Μulder και Scully, έχει αλλάξει εντελώς και δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που θυμόμαστε, καθώς πλέον ο γιος τους και το μυστήριο γύρω από αυτόν αποτελεί πια σημαντικό κομμάτι της ιστορίας.

Το trailer για την νέα 11η σεζόν είναι εδώ κι όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς  Chris Carter , στο New York Comic Con, «Ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τις σχέσεις του παιδιού με τους 2 γονείς του και να μάθουμε περισσότερα για αυτόν.»  

Φυσικά το μυστήριο και η αγωνία δεν θα λείπουν κι αυτήν τη σεζόν καθώς θα επιστρέψει κι ο Cigarette-Smoking Man, για τον οποίο θα μάθουμε πολλά στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζον. Όπως είπε ο Carter, το cliffhanger. του προηγούμενου κύκλου, θα βρει την λύση του ,ενώ κι ο 11ος κύκλος θα ολοκληρωθεί επίσης με cliffhanger.  Ανυπομονείς ήδη όσο κι εμείς;


Μικρές πληροφορίες

Θέλοντας προφανώς να μας «ψήσει» ακόμα περισσότερο, ο  Chris Carter δήλωσε πως ο νέος κύκλος της σειράς θα έχει 8 αυτοτελή επεισόδια στα οποία όμως θα υπάρχει μια κάποια γενική συνέχεια της ιστορίας. Στο 3ο επεισόδιο θα δούμε την Karin Konoval, να παίζει 4 διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ 2 από αυτούς θα είναι άντρες. Τα easter eggs, δεν θα λείπουν ούτε φέτος γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Ο νέος κύκλος θα κάνε πρεμιέρα μέσα στο 2018 οπότε όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Πηγή