Και μας δημιουργεί ένα σωρό απορίες για το μέλλον της σειράς! 

Tα X-files, η σειρά που άλλαξε την τηλεόραση στα 90s, επέστρεψε στη ζωή μας to 2016 με την πιο αμφιλεγόμενη σεζόν της.  Η ζωή των αγαπημένων μας πρακτόρων Μulder και Scully, έχει αλλάξει εντελώς και δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που θυμόμαστε, καθώς πλέον ο γιος τους και το μυστήριο γύρω από αυτόν αποτελεί πια σημαντικό κομμάτι της ιστορίας.

Το trailer για την νέα 11η σεζόν είναι εδώ κι όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς  Chris Carter , στο New York Comic Con, «Ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τις σχέσεις του παιδιού με τους 2 γονείς του και να μάθουμε περισσότερα για αυτόν.»  

Φυσικά το μυστήριο και η αγωνία δεν θα λείπουν κι αυτήν τη σεζόν καθώς θα επιστρέψει κι ο Cigarette-Smoking Man, για τον οποίο θα μάθουμε πολλά στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζον. Όπως είπε ο Carter, το cliffhanger. του προηγούμενου κύκλου, θα βρει την λύση του ,ενώ κι ο 11ος κύκλος θα ολοκληρωθεί επίσης με cliffhanger.  Ανυπομονείς ήδη όσο κι εμείς;


Μικρές πληροφορίες

Θέλοντας προφανώς να μας «ψήσει» ακόμα περισσότερο, ο  Chris Carter δήλωσε πως ο νέος κύκλος της σειράς θα έχει 8 αυτοτελή επεισόδια στα οποία όμως θα υπάρχει μια κάποια γενική συνέχεια της ιστορίας. Στο 3ο επεισόδιο θα δούμε την Karin Konoval, να παίζει 4 διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ 2 από αυτούς θα είναι άντρες. Τα easter eggs, δεν θα λείπουν ούτε φέτος γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Ο νέος κύκλος θα κάνε πρεμιέρα μέσα στο 2018 οπότε όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Πηγή 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr