Του έκανε μήνυση και υποστηρίζει ότι την παράτησε μία μέρα αφότου κέρδισε 6.100.000 δολάρια.

Με 6.100.000$ μπορείς να αρχίσεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου και να ζήσεις μια άνετη ζωή. Αυτό αποφάσισε να κάνει και ο Μαουρίς.

Μία γυναίκα  ισχυρίζεται πως ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι λίγες ώρες αφότου έμαθε ότι κέρδισε αυτό το ποσό στο Lotto. Η ίδια κατέφυγε αμέσως στον δικηγόρο της κι όχι μόνο ζητά τα μισά κέρδη, αλλά και 500.000 δολάρια για ψυχική οδύνη.

H Nτενίζ Ρόμπερτσον είχε σχέση με τον υπερτυχερό, Μαουρίς Τιμπόλτ, για σχεδόν δύο χρόνια κι έμεναν μαζί με τη μοναχοκόρη της στο σπίτι της.

«Πάντα έλεγαν πως αν νικήσουν το Lotto θα μοιραστούν τα κέρδη. Άλλωστε πάντα αγόραζαν μαζί τα δελτία», λέει γνωστός τους.

Κάπου εδώ καταλαβαίνουμε ότι ο υπερτυχερός είχε πρόγραμμα, καθώς πλήρωνε μισή τιμή τα δελτία και τελικά το σχέδιο του δούλεψε! Φανταστείτε παιδιά να είχατε αυτό το τρομερό σχέδιο, να τα καταφέρνετε σε μόλις 2 χρόνια υπομονής και να μην εξαφανιζόσασταν. Όλοι το ίδιο θα κάναμε και αποδίδω σεβασμό σε αυτόν γιατί το πίστεψε και το κανε!

Ο τυχερός που έχει εισπράξει το μισό ποσό, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί, αναφέρει σε φίλους του πως ποτέ δεν είχαν τέτοια συμφωνία, όπως κι ότι σχεδίαζε να χωρίσουν για πάνω από τρεις μήνες. Η παράταση αυτή όμως που έδωσε στην τύχη του, ήταν ο παράδεισος και η κόλαση μαζί, αφενός μπορεί να μείωσε χασούρα στο ήμισυ (με την συνδρομή της συντρόφου),αφετέρου θα τον κυνηγάει μέχρι την εξιλέωση.

Κουράγιο φίλε και μην ακούς κανέναν, όλοι το ίδιο θα έκαναν στην θέση σου. Μια ανθοδέσμη όμως έπρεπε να της είχες στείλει!!!