Μουσική, διαδραστικά παιχνίδια, νερο-μαχίες! Το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου, πάρε το νεροπίστολο σου και λάβε μέρος στο Waterboom Festival!

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για μουσικά  και κινηματογραφικά φεστιβάλ, συναντήσεις για foodies, για νοσταλγούς παλαιότερων εποχών και όχι μόνο. Αλλά υπάρχει όμως ένα στοιχείο, που ειδικά κάθε καλοκαίρι εκτιμούμε την απουσία του και όταν εμφανίζεται, το απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο. Καλά κατάλαβες! Το Waterboom Festival είναι μια διοργάνωση με κυρίαρχο στοιχείο το νερό! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ, όπου η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων αναμένεται να «βουλιάξει» από ένα φεστιβάλ με τις μεγαλύτερες νερό-μαχίες όλων των εποχών.

Στόχος του φυσικά είναι να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες, για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα παγκοσμίως, που κατέχει αυτή τη στιγμή το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας με 3.800 συμμετέχοντες. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως στην Τεχνόπολη οι συμμετοχές μπορούν να φτάσουν τις 10.000 άτομα ανά ημέρα!

Πάρε το νεροπίστολο σου κι έλα!

Το Waterboom Festival δεν είναι ένα πριβέ πάρτι για λίγους. Απευθύνεται σε 20.000 άτομα, που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε, που θα καταλάβουν τη Τεχνόπολη σε διαφορετικά stages, ενώ θα διαδραματίζονται live performances από ένα Line-up 40+ καλλιτεχνών/DJs και πρωτότυπα acts από τους πιο ανατρεπτικούς YouTubers εκεί έξω.

Δηλαδή ποιοι θα είναι εκεί;

O SNIK και ο Light είναι δυο προσωπικότητες του σύγχρονου urban pop ήχου που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αυτοί οι δυο ανατρεπτικοί τύποι, μαζί με ένα κολοσσιαίο team από DJs και producers όπως ο Agent Greg, o Display, οι Playmen και ο Jay Main, έρχονται για να συνθέσουν το soundtrack μιας πραγματικής street μάχης, που θα μοιάζει με το Die Hard του Bruce Willis, με τη μόνη διαφορά ότι το κάθε «θύμα» θα απολαμβάνει δροσερό νεράκι. Επειδή ο Bruce Willis βρίσκεται λίγο μακριά, το φετινό Waterboom διάλεξε δύο νέες ανερχόμενες και πολύ σκληρές -για να βουλιάξουν- υπερδυνάμεις, ως αρχηγούς για την κάθε ομάδα. Στη μπλε γωνιά θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ στην κόκκινη, το χρίσμα του αρχηγού θα πάρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν το δύσκολο, αλλά ακραία διασκεδαστικό έργο του να ενημερώνουν το κοινού του YouTube και να εντοπίζουν ή και να σκαρώνουν επικές viral στιγμές, είναι ο ARVA και ο Pournaras.

Το Waterboom σε αριθμούς

15 ώρες ατελείωτου μπουγέλου

40+ live acts

20.000 μαχητές

50.000 νεροπίστολα

Αν θέλεις να πάρεις μια εικόνα του τι θα συμβεί στην Τεχνόπολη, το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, δες το παρακάτω video:

Θα είναι και το RISE TV εκεί;

RISE TV | WaterBoom Festival

💦 «Μπουγελώσου» τηλεοπτικά με το RISE TV και την Gloria Ioanna!🎥 Σάββατο 30 Ιουνίου & Κυριακή 01 Ιουλίου, 🔴LIVE από το Waterboom Festival. 📺 Συντονίσου!

Posted by RISE TV on Friday, 22 June 2018

Η Ιωάννα Ρουσάκη πήρε το όπλο της και πάει στο Waterboom Festival, μαζί με την κάμερα του RISE TV και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις λεπτό προς λεπτό τη δράση του Waterboom Festival από το Facebook και το Instagram του RISE TV, ενώ και από την τηλεοπτική συχνότητα του RISE TV θα υπάρχουν διαρκείς ενημερώσεις για όλα τα δρώμενα του Waterboom Festival.

Όλη η Αθήνα θα γίνει ένα απέραντο μπουγέλο, προετοιμάσου!