Ένας έμπειρος σκηνοθέτης της αμερικάνικης TV μιλάει στην κάμερα του RISE!

To όνομα του είναι Roth, Bobby Roth και είναι μια από τις σημαντικότερες σκηνοθετικές «υπογραφές» της αμερικάνικης τηλεόρασης, έχοντας σκηνοθετήσει επεισόδια σειρών όπως: Lost, Prison Break, Grey`s Anatomy, Agents Of S.H.I.E.L.D, Revenge, Scorpion, The Mentalist, Beverly Hills αλλά και ντοκιμαντέρ και ταινίες.

bobbyroth_risegr2

Ο Bobby βρέθηκε στην Ελλάδα (1η Νοεμβρίου) προσκεκλημένος του Κινηματογραφικού Φεστιβαλ Δράμας για ένα masterclass στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Drama Mini Talent Lab», όπου συζήτησε με νέους κινηματογραφιστές ιδέες και τεχνικές για την προώθηση των δημιουργικών ιδεών τους στο κοινό. Το masterclass περιλάμβανε προβολή εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη και συζήτηση με νέους σκηνοθέτες.

Bobbyroth_risegr

Επειδή όμως τo RISE αγαπάει την καλή τηλεόραση, αυτή που κρατά που κρατάει λίγο αλλά την θυμάσαι για χρόνια, αυτή που δεν ξεχνάς όσα χρόνια κι αν περάσουν και αυτή που ταιριάζει σε κάθε σου διάθεση, ο Σπύρος Μαργαρίτης συνάντησε τον σκηνοθέτη Bobby Roth και μίλησαν για τη σύγχρονη τηλεόραση, στην κάμερα του RISE!

Bobbyroth_risegr

Τα νέα format τηλεοπτικών παραγωγών (Netlflix, DirectTV), οι νέες αναζητήσεις της τηλεοπτικής βιομηχανίας ως προς την χρονική διάρκεια και την τοποθεσία μας σειράς και η απομυθοποίηση του «κατεστραμμένου» αντί-ήρωα, ήταν μερικές από τις θεματικές μιας συνέντευξης αυστηρά για TV-holics!