Τι μπορεί να ρωτήσαμε;

Με ένα party, κατά γενική ομολογία «ΔΕ πάρτι», «κορυφαίο», «καταπληκτικό» κι άλλα τέτοια στην ταράτσα του ΡΟΜΑΝΤΣΟ την οποία εγκαινιάσαμε επάξια, το RISE έδωσε το επίσημο στίγμα του! Και καλά περάσαμε, και βραβεία είχαμε! Στο πρώτο sunRISE πάρτι που ξεκίνησαν λοιπόν παρευρέθηκαν μόνο φίλοι, φίλοι καλοί και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ΣΟΥΠΕΡ, όπως θα δείτε και στο βίντεο!

Και τι είναι το RISE γι ‘αυτούς που δεν ξέρουν και είναι νέοι στην παρέα μας; Είμαστε μια γενιά νέων ανθρώπων με όνειρα και μεγάλη θέληση για να δημιουργήσουμε. Να δημιουργήσουμε και να φτιάξουμε τη ζωή μας όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται. 

Για να δώσουμε  τη δική μας  απάντηση στο ερώτημα «Ποια είναι αυτή η γενιά; Και τι θέλει από τη ζωή της;«.

Δεν θέλουμε να έχουμε όνομα! Είμαστε όλοι σούπερ ήρωες (αλλά ντυνόμαστε σεμνά)! Είμαστε η αισιόδοξη εκδοχή του Mr. Robot. Είμαστε επαναστάτες με αιτία. Είμαστε online -για να χαζεύουμε, για να ρωτάμε, για να απαντάμε, για μουσική, σειρές, ταινίες, για να μιλάμε με τους φίλους μας στο εξωτερικό. Αλλά είμαστε και έξω -για σουβλάκι, live, road trips, κάμπινγκ και καφέ. Και στα πανηγύρια του χωριού μας συναντιόμαστε στο τσακίρ κέφι. Γελάμε, συγκινούμαστε, παρτάρουμε, προβληματιζόμαστε, ξέρουμε πολλά και μπορούμε να γίνουμε ό,τι ονειρευόμαστε!

Έχουμε και δική μας εκπομπή! Αμέ. Και μπορείτε να μας δείτε καθημερινά στις 14:00, τις 18:00 και τις 23:00 στην εκπομπή RISE THE TVSHOW, καθημερινά στο MTV.