Ένα όμορφο project για να χαθείς στην κρυφή Αθήνα…

Το Εντός Στοάς είναι ένα εν εξελίξει design project που βασίζεται στη χαρτογράφηση των εξόδων των στοών που βρίσκονται στο εμπορικό τρίγωνο, μια χαοτική αθηναϊκή περιοχή, ιδανική για περιπάτους εξερεύνησης. Η γραφίστρια Νατάσσα Παππά ενώνει τις εξόδους ακολουθώντας τις ξεχασμένες σημάνσεις εξόδων και σε ταξιδεύει στην καρδιά της πόλης μέσα από τα πιο ενδιαφέροντα αθηναϊκά περάσματα. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή και συζήτηση μαζί της παρατηρήσαμε πως εάν έχεις τελικά μεράκι για κάτι το πετυχαίνεις. Και οι δάφνες, οι όποιες «δάφνες» πολύ γρήγορα έρχονται. Αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Σημασία, κυρίως, έχει η προσπάθεια. Και ο κόπος που καταβάλλει κάποιος για να επιτύχει αυτό που ονειρεύεται.

Δεν είναι ανάγκη να έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό για να κάνεις αυτό που σου αρέσει πράξη. Και η Νατάσσα το κάνει. Απλώς επειδή αγαπάει την Αθήνα. Χρειάζεται άλλη δικαιολογία;

Το βιβλίο-οδηγός της Νατάσσας περιλαμβάνει 40 στοές της Αθήνας ενώ η ίδια στους περιπάτους της περνάει από 11, μεταξύ των οδών Αθηνάς, Ερμού και Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τον ιδιαίτερο οδηγό των κρυφών στοών της Αθήνας μπορείς να βρεις την Νατάσσα Παππά κάνοντας κλικ εδώ.

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr