Μάς μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα, η οποία είναι, όμως, πάλι δίπλα στο νερό!

Τον Αύγουστο του 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Σπύρος Γιαννιώτης μάς έκανε όλους να δακρύσουμε και να συγκινηθούμε με την τεράστια δύναμη της ψυχής του στον τελευταίο αγώνα της λαμπρής καριέρας του. Σε μια φοβερή και γεμάτη ανατροπές κούρσα, ο Σπύρος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και μαζί και το πολυπόθητο ολυμπιακό μετάλλιο, που έλειπε από την τροπαιοθήκη του. Αν και ο χρόνος του ήταν ίδιος με εκείνο του Ολλανδού συναθλητή του, Φέρτμαν, ο τελευταίος ήταν αυτός που κατάφερε να χτυπήσει πρώτος το χέρι στον τερματισμό και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. «Οι κανόνες, είναι κανόνες. Για μένα ήταν σαφές ότι ήμουν δεύτερος», λέει ο Σπύρος και μέσα από αυτή τη φράση συνειδητοποιεί κανείς ότι δεν πρόκειται για ένα απλά μεγάλο αθλητή αλλά και για έναν τεράστιο άνθρωπο με ήθος και παιδεία.

Συναντήσαμε το Σπύρο στο Swim Academy, ένα δικό του χώρο, τον οποίο έχει ανοίξει μαζί με τον προπονητή και κουμπάρο του Νίκο Γέμελο και, όπως λέει και ο ίδιος, «πρόκειται για μια οικογενειακή υπόθεση, αφού οι γυναίκες μας και εμείς το τρέχουμε εξ ολοκλήρου»! Το Swim Academy περιλαμβάνει προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης από τη βρεφική ηλικία (baby swimming), προγράμματα για μεγαλύτερα παιδιά αλλά και προγράμματα αποκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα του:  www.swimacademy.gr

Ολόκληρη η τηλεοπτική συνέντευξη του Σπύρου Γιαννιώτη, έρχεται στους δέκτες σας, σύντομα, μέσα από το ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του RISE TV!

RISETV_GIANNIOTIS01