Ένα project σαν όλα τα άλλα #not

Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη

Στην πορεία της ζωής μας θα γνωρίσουμε ανθρώπους καλούς και κακούς. Αυτό που ευχόμαστε όμως όλοι είναι να έχουν να μας δώσουν κάτι. Όχι κάτι χειροπιαστό, όχι. Να έχουν να μας πουν πράγματα που θα μας μείνουν.

Οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε μέσω του project αυτού κυκλοφορούν γύρω μας. Και έχουν πολλά (ενδιαφέροντα) να πουν. Άνθρωποι άγνωστοι -ή και όχι- αλλά σίγουρα όχι κοινοί. Ιδιαίτεροι, μοναδικοί όσο ο καθένας από εμάς, αν πάρεις τον χρόνο να τον/μας γνωρίσεις. Και τους δώσαμε το χρόνο να μας μιλήσουν για όλα όσα τους χαρακτηρίζουν: τα όνειρά τους, τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, αλλά και τα ελαττώματα που όλοι μας έχουμε μα δεν φοβόμαστε να πούμε.

Το (UN)Common People είναι η οπτικοποίηση της στήλης που στο σάιτ, από το ξεκίνημά μας, θα βρείτε ως Athens Human Chain. Αθηναίοι απαντούν σε ερωτήσεις για τον εαυτό τους, αλλά ταυτόχρονα και ο καθένας στην ερώτηση του προηγούμενου. Μια αλυσίδα Αθηναίων… Η φωνή της Αθήνας είναι οι άνθρωποί της. Επώνυμοι (όλοι έχουμε επώνυμο!), αλλά όχι όλοι διάσημοι. Θέλαμε να τους μάθουμε καλύτερα. Να μάθουμε τη γενιά μας καλύτερα…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr