Μήπως να παραδειγματιστούν μερικοί ακόμα;

Το 2017 είναι τουλάχιστον αστείο να κρίνεις κάποιον με βάση τις σεξουαλικές του επιλογές ή να παγιδεύεσαι μέσα σε μια σεξουαλική έκφραση. Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν να κρύβονται στη ντουλάπα και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι εκεί έξω που φοβούνται να μιλήσουν και να εκφραστούν ανοιχτά. Ευτυχώς όχι όλοι.

Ορίστε 7 celebrities που ίσως δεν ήξερες ότι είναι bisexual.

Billie Joe Armstrong

Green Day perform live at London's O2 Arena Featuring: Billie Joe Armstrong Where: London, United Kingdom When: 08 Feb 2017 Credit: Neil Lupin/WENN **EDITORIAL USE ONLY**

Ήταν το 1995, όταν ο Billie Joe Armstrong, μιλώντας στο περιοδικό Advocate, αποκάλυπτε ότι είναι bisexual, καταρρίπτοντας macho μύθους και στερεότυπα της εποχής για την εικόνα που πρέπει να παρουσιάζει ένας rocker.

Drew Barrymore

Los Angeles premiere of Netflix's 'Santa Clarita Diet'

Παρόλο που κανείς δεν το φανταζόταν μιας και η συγκεκριμένη έχει παντρευτεί 3 φορές, η Barrymore μίλησε ανοικτά για την σεξουαλικότητα της σε συνέντευξη το 2003.

Alan Cumming

bicelebs03-risegr

O συγκεκριμένος τύπος έχει παντρευτεί 3 φορές. Οι 2 πρώτες ήταν με γυναίκες και η τελευταία, που κρατά μέχρι και σήμερα, με άντρα.

Cary Grant

bicelebs04-risegr

O Grant δε μίλησε ποτέ ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του λόγο της εποχής στην οποία έζησε, όπου το στοιχείο του πουριτανισμού ήταν αρκετά έντονο. Παρόλο που παντρεύτηκε 5 φορές με γυναίκες, έζησε μια όμορφη σχέση με τον George Randolph Scott με τον οποίο αγόρασε και 2 σπίτια. Έζησαν μαζί μέχρι το 1940 και ο ένας ήταν κοντά στον άλλο μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Michael Stipe

New York premiere of 'Dracula Untold'

O frontman των REM, δε μιλούσε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, μέχρι που η περιέργεια του κόσμου  γύρω από αυτό το θέμα, έγινε ανυπόφορη για αυτόν και τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Anna Paquin

22nd Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing/After Party - Arrivals Featuring: Anna Paquin Where: Los Angeles, California, United States When: 02 Mar 2014 Credit: Daniel Tanner/WENN.com

Mια από τις πιο συνειδητοποιημένες γυναίκες σχετικά με τις επιλογές της. Έχει δηλώσει πως το ότι παντρεύτηκε με τον Steven Moyer, δεν την κάνει απαραίτητα και straight. Τίμια δήλωση αν μας ρωτάς.

Megan Fox

The cast of 'Teenage Mutant Ninja Turtles' promoting their movie at the roof of the Backfabrik (bakery factory). Featuring: Megan Fox Where: Berlin, Germany When: 05 Oct 2014 Credit: Patrick Hoffmann/WENN.com

Όπως δήλωσε απερίφραστα σε συνέντευξή της, για εκείνη δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα σχετικά με την σεξουαλική ταυτότητά της. Είναι bisexual, απλά, λιτά κι απέριττα.

Πηγή

Δες εδώ  7 φυσιολογικές ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις σε ένα gay φίλο σου, αλλά ντρέπεσαι.