Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! 

Η φυλακή είναι ένα μέρος στο οποίο κανείς πότε δε θέλει να βρεθεί. (εκτός αν είσαι ο Michael Scofield, οπότε πάσο!). Το να είσαι celebrity, ενίοτε σημαίνει και να αποτελείς πρότυπο έμπνευσης για αρκετούς ανθρώπους εκεί έξω. Γι`αυτό λοιπόν, όταν κάποιος Πάρα Πολύ Γνωστός άνθρωπος βρίσκεται σε φυλακή, οι λόγοι αυτού του εγκλεισμού μοιάζουν τουλάχιστον αδιανόητοι και η απομυθοποίηση του έρχεται ακαριαία. Οι παρακάτω celebrities φόρεσαν το πορτοκαλί κουστουμάκι για λόγους που ούτε καν περνούν από το μυαλό σου.

Robert Downey Jr- Εισβολή σε ιδιωτικό χώρο

robdown

Στη δεκαετία του `90, το άλλοτε «παιδί-θαύμα» Robert Downey Jr, προσπαθούσε να δει τον έξω κόσμο με νηφάλια μάτια, μακριά από παραισθησιογόνες ουσίες και κάγκελα φυλακής. Ανάμεσα στις αμέτρητες φορές που συνελήφθη, ήταν κι εκείνη όπου πιάστηκε στην παγίδα του νόμου, όταν εισέβαλε σε γειτονικό σπίτι και κοιμήθηκε στο κρεβάτι του γείτονά του, καταλήγοντας στη φυλακή για 1 ολόκληρο χρόνο!

Wesley Snipes- φοροδιαφυγή

snipes-risegr

Μπορεί ένας σελέμπριτι να πάει στη φυλακή για φοροδιαφυγή;  Κι όμως ο Snipes, εξέτισε ποινή 3 ετών, λόγω του ότι δεν πλήρωνε φόρους, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από τον χάρτη του σύγχρονου σινεμά.

Tim Allen – Διακίνηση ναρκωτικών

allen-risegr

Μπορεί να μην του φαίνεται,  όμως ο «Άγιος Βασίλης»  κουβαλάει ένα σκοτεινό παρελθόν, έχοντας μπλέξει ακόμα και με τη διακίνηση ναρκωτικών. Παρ`όλα αυτά, κατάφερε να «καθαρίσει» το προφίλ του και να πρωταγωνιστεί μέχρι και σήμερα σε νερόβραστες τηλεοπτικές σειρές.

Lil’ Kim – Ψευδορκία

lil-risegr

Η Lil Kim είχε πει ψέματα  για το που βρίσκονταν εκείνη και οι φίλοι της κατά την διάρκεια ενός πυροβολισμού. Αν και αρχικά είχε προσπαθήσει να πείσει τις αρχές πως δεν βρισκόταν εκεί, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει video footage που την ενοχοποιούσε. Έμεινε στη φυλακή για 1 χρόνο.

Lauryn Hill- Φοροδιαφύγη

hill-risegr

Το «αηδόνι της soul», η λατρεμένη τραγουδίστρια των Fugees, πήγε στη φυλακή για 3 μήνες, καθώς αρνήθηκε να πληρώσει τους φόρους της από το 2005 έως το 2007.

OJ Simpson- Διάρρηξη και δολοφονία

oj-risegr

Το φθινόπωρο του 1995, ο Ο.J Simpson, αγαπημένος βετεράνος αθλητής και ηθοποιός, η απόλυτη sweetheart του `90s πλανήτη των αμερικάνικων media, ξαφνικά είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown και του νυν συντρόφου της, Ron Goldman. Σε μια δίκη που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε κοινό 100 εκατομμυρίων θεατών, ο OJ αρχικά κρίνεται αθώος, όμως από το 1997, παρασύρεται ξανά σε μια αέναη νομική περιπέτεια, δικαζόμενος ως υπεύθυνος για το θάνατο των Brown-Goldman, που τον στραγγίζει οικονομικά και τον φέρνει 10 χρόνια μετά στη φυλακή, με τις κατηγορίες των ένοπλων ληστειών.

Jamie Waylett- Βίαιη συμπεριφορά 

hp-rise

O «Crabbe» από τις αγαπημένες μας ταινίες του Harry Potter, βρέθηκε στη φυλακή για 2 χρόνια, εξ`αιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του, αφού κατά την διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ συμμοριών, πέταξε μολότοφ σε φαρμακείο στο Λονδίνο.

Πηγή

Δες εδώ  11 εντελώς παρανόρμαλ θεωρίες συνωμοσίας για celebrities (+1 σχεδόν λογική)