Η φόρτιση των ηλεκτρονικών μας συσκευών γίνεται ευκολότερη μέρα με την μέρα

Στην σημερινή εποχή οι περισσότεροι από εμάς κουβαλάμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές σε κάποιο σακίδιο όταν βρισκόμαστε στο δρόμο ή σε κάποιο ταξίδι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να μένεις από μπαταρία στη μέση του δρόμου πόσο μάλλον όταν χρειάζεσαι τη συσκευή για επικοινωνία (κινητό) ή για δουλειά (φορητός υπολογιστής). Ήρθε ο καιρός να πάψεις να ψάχνεις από μαγαζί σε μαγαζί για πρίζα ή powerbank όταν έχεις τέτοιου είδους ατυχίες, αφού πλέον μπορείς να έχεις ένα ενσωματωμένο στο σακίδιο πλάτης σου.

Είναι ιδανική για όσους κάνουν αρκετή ώρα να φτάσουν στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο τους, είναι αδιάβροχη και έχει 17 θήκες που χωρούν όλα σας τα πράγματα. Έχει θύρα usb που σας επιτρέπει να συνδέσετε το κινητό σας για φόρτιση άμεσα και χωρίς να ψάχνεται για πρίζες δεξιά και αριστερά. Εάν σας αρέσει να περπατάτε το βράδυ, αδιαμφισβήτητα αυτό είναι το σακίδιο που χρειάζεστε, καθώς διαθέτει LED φωτάκι που ενεργοποιείται και προειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς. Διαθέτει επίσης bluetooth που συνδέεται με συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για να ακούτε όποιο τραγούδι σας αρέσει καθ’οδόν. Οι θύρες usb είναι 6 στον αριθμό και φορτίζονται πλήρως με 4 ώρες έκθεσης στον ήλιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί της δεν θα μείνεις ποτέ από μπαταρία ενώ περιμένουμε με ενδιαφέρον και την  κυκλοφορία της στη χώρα μας.

πηγή mashable