Έλα, πες την αλήθεια. σου έλειψαν!

Το ότι ζούμε ξανά τα 90s, είναι εμφανές πια (σχεδόν) παντού. Ειδικά σε ότι αφορά στην ψυχαγωγία, αρκεί να ρίξεις μια ματιά από την τηλεόραση, μέχρι τα βιβλία και τα video games για να καταλάβεις πόσο αληθές είναι το συγκεκριμένο συμπέρασμα.Όπως φαντάζεσαι λοιπόν, η είδηση ότι τα Tamagotchi, τα ψηφιακά ζωάκια μπρελόκ επιστρέφουν, ήταν κάτι που σχεδόν το περιμέναμε.

Τα Tamagotchi ήταν cool πολύ πριν έρθουν στη ζωή μας τα Pokemon. Πρόκειται για ψηφιακά ζωάκια σε μπρελόκ που περίμεναν τη φροντίδα σου σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Έπρεπε να παίζεις μαζί τους, να τα ταΐζεις κλπ. Την στιγμή ακριβώς που θα τελείωνε η μπαταρία του μπρελόκ, (συνήθως μετά από μερικές εβδομάδες,) το Tamagotchi «πέθαινε» κι ήταν κι εσύ έμενες να σκέφτεσαι τις ωραίες στιγμές που περάστε μαζί.

RISETV_TAMAG_MESA

Όπως φαντάζεσαι τα νέα Tamagotchi, θα έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τους «προγόνους» τους, όπως καλύτερη LCD οθόνη, και λίγο περισσότερο ρεαλισμό στον τρόπο που αντιδρούν. Λες να καταφέρουν να ξανά έρθουν στη μόδα; Καθόλου απίθανο.