Τα τρισδιάστατα posts φέρνουν και τις ανάλογες τρισδίαστατες αντιδράσεις

Εάν έχεις βαρεθεί την μορφή του Facebook έως σήμερα σου έχουμε τα καλύτερα νέα. Σύντομα στην αρχική σου σελίδα, θα εμφανίζονται τρισδιάστατα posts που θα μπορείς να κάνεις και τις ανάλογες τρισδάστατες αντιδράσεις.

Μέσω της κάμερας του κινητού σου, μπορεί να κάνει 3D οποιοδήποτε αντικείμενο βρεθεί στο δρόμο σου και να το δημοσιεύσεις κατευθείαν στους φίλους σου. Αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να το δουν και να αντιδράσουν, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται headset εικονικής πραγματικότητας.

Στην παρουσίαση του Oculus go που έκλεψε τις εντυπώσεις, το Facebook έκανε εκτενή αναφορά στο νέο εγχείρημα δίνοντας μια μικρή γεύση στον κόσμο μέσα από φωτογραφίες.

 

3δ εσωτερικη

Ας χρησιμοποιήσουμε το ίδιο παράδειγμα που έδωσε η εταιρία στην παρουσίαση. Αν κάποιος φωτογραφίσει αυτό το βανάκι με τρισδιάστατο τρόπο, οι φίλοι του που θα το δουν στην αρχική θα μπορούν με το δάχτυλο τους να κάνουν περιστροφή σε όποιο σημείο του δρόμου θέλουν ή ακόμα και παρεμβάσεις όπως το να ανοίξουν την πόρτα του οχήματος.

Εάν οι προγραμματιστές καταφέρουν ακριβώς αυτό που παρουσίασαν πως έχουν στο μυαλό τους, τότε θα μιλάμε για την πιο κομψή και διασκεδαστική καινοτομία του Facebook όλα αυτά τα χρόνια. Το ενδιαφέρον των χρηστών θα αναθερμανθεί και ήδη πάρα πολλοί δεν βλέπουν την ώρα που θα μπορούν να διασκεδάσουν με την νέα αυτή τεχνολογία.