Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αράξεις και να απολαύσεις τη διαδρομή

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές φορές στο Ίντερνετ θέματα με ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς οι μηχανικοί δουλεύουν συνεχώς για να πετύχουν τέλεια κίνηση με ηλεκτρισμό και πειραματίζονται σε κάθε είδους όχημα.

Βασικός στόχος τέτοιων εγχειρημάτων είναι να υπάρχει μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, ειδικά για τους ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων, κύρια επιθυμία είναι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα μίλια καβάτζα. Μια ομάδα Ουκρανών μηχανικών προσπαθούσε από το 2015 να ξεπεράσει κάθε όριο και τελικά τα κατάφερε. Για την ακρίβεια πέτυχε διάρκεια ζωής της μπαταρίας για 236 μίλια, όριο απόστασης που συναγωνίζεται ηλεκτρικό αυτοκίνητο και μέγιστη σταθερή ταχύτητα τα 35 μίλια την ώρα, καθόλου άσχημα για ποδήλατο. Το καλύτερο απ’όλα όμως είναι ότι το νέο υπερποδήλατο απευθύνεται σε όλους, αφού έχει 3 επίπεδα ρύθμισης της έντασης που σου δίνουν τη δυνατότητα να τα κάνεις όλα εσύ ή να μην κάνεις απολύτως τίποτα.

Έχει έξυπνη μπαταρία 3000 κύκλων, οθόνη που δουλεύει παντός καιρού και αναγράφει το ποσοστό στη μπαταρία και τα μίλια, τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας και συνδέεται και με bluetooth. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του ή το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.