Συντάκτης του RISETV και φανατικός του Playstation γράφει για όσα ελπίζει να δει στην σημερινή παρουσίαση της Sony.

Tην ιστορία για το πως απέκτησα το Playstation 4, την είχα γράψει πιο παλιά εδώ. Από τότε με εμένα κι αυτήν την κονσόλα έχει ξεκινήσει μια σχέση «έρωτα.» (πολύ μοναχικό ακούστηκε αυτό αλλά δε βαριέσαι; )

Τώρα που ηNintendo τα πάει πραγματικά θαυμάσια με το Switch, η Microsoft  ετοιμάζεται να αμφισβητήσει ευθέως την κυριαρχία της Sony με την κυκλοφορία του Xbox one x, και μετά από μια εξαιρετικά μέτρια έως αδιάφορη Ε3, το Playstation φαίνεται έτοιμο να περάσει στην αντεπίθεση ξεκινώντας από απόψε (17:00) με την παρουσίαση στην Paris Game week και συνεχίζοντας με την PlayStation Experience τον Δεκέμβρη.

H ίδια η  Sony έχει δηλώσει πως όσα είδαμε στην Ε3, δεν ήταν παρά μόνο «Η αρχή του δρόμου», ενώ έχει ανακοινώσει 7 νέους τίτλους για PS4 και PSVR, που θα μας τους παρουσιάσει απόψε. Εκτός από αυτά όμως, ελπίζω να δούμε μερικά καλούδια ακόμα, έτσι για να χάσουμε για τα καλά τον ύπνο μας.

Οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για God Of War και Spider-ManKαι τα 2 παιχνίδια έχουν ανακοινωθεί για τις αρχές του 2018, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό το αρχές; Όχι τίποτα άλλο, ανυπομονώ να παίξω.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό από το Kingdom Hearts III 

Πολλοί επιμένουν ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουν παίξει στο Playstation κι εδώ που τα λέμε, δεν έχουν άδικο. (Για μένα είναι σίγουρα μέσα στο τοπ 3) Tο Kingdom Hearts III, μας έχει ταλαιπωρήσει κάμποσα χρόνια αναφορικά με την κυκλοφορία του. Πλέον το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2018 κι ακόμη κι αν «φοβόμαστε» να θεωρήσουμε «κλειδωμένο» το συγκεκριμένο deadline, λίγες ακόμα πληροφορίες για το παιχνίδι, θα είναι ένα τέλειο δώρο. (Όχι δεν τολμώ να ελπίσω σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας).

Death Stranding

Ξέρουμε ήδη, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι αρκετά μακριά (2019) αλλά μιας και πρόκειται για μια από εκείνες τις περιπτώσεις, που είναι πολλά περισσότερα απλό video game, οποιαδήποτε παραπάνω  πληροφορία, θα είναι αιτία πανηγυρισμών και δακρύων. Ιn Kojima we trust, γιατί πολύ απλά μιλάμε για έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της gaming βιομηχανίας και στο νέο του παιχνίδι, πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen και Guillermo del Toro. Tι άλλο λόγο θες για να ανυπομονείς;

The Last Of Us psrt 2

Aν το Kingdom Hearts, θεωρείται ένα από  τα καλύτερα παιχνίδια του Playstation, το Last Of Us , είναι το καλύτερο παιχνίδι χωρίς χωρίς καμιά συζήτηση. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την ανατριχίλα που ένιωσα, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του δεύτερου μέρους και δεν χρειάζεται νομίζω να αναφέρω το πόσο πολύ ανυπομονώ να μάθω περισσότερα.

Ευσεβείς πόθοι

Final Fantasy 7 Remake

Έχει ανακοινωθεί εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά η τύχη του αγνοείται. Ελπίζω να μάθουμε κάτι παραπάνω.

Bloodborne 2

Γιατί ποτέ κανείς δεν είπε όχι σε ένα ακόμα Souls και γιατί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο, όλοι περιμένουμε  το δεύτερο.

Που θα δω την παρουσίαση;

Στις 17:00 ώρα Ελλάδος συντονίσου στο επίσημο κανάλι του Playstation στο Twitch με ένα κλικ εδώ. Ω ναι, η ανυπομονησία χτύπησε κόκκινο