Για όσους λατρεύουν τις επιστημονικές ταινίες!

Το Φεστιβάλ από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση το 2006, φροντίζει εκτός από το απολαυστικό μέσο του κινηματογράφου, να πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις ομιλίες, μαθητικές προβολές, εκθέσεις, συνδιοργανώσεις διαλέξεων με Πανεπιστήμια και συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Κάθε χρόνο υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές και μέχρι σήμερα οι συμμετοχές από το εξωτερικό ξεπερνούν τις 70. Αυτοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων και θεματικών όπως: Θετικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες, Βιολογία και Γενετική, Αστρονομία, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Ιστορία και Τέχνη, Ιστορία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας. Η 10η διοργάνωση θα έχει και άλλες εκδηλώσεις με θέμα το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και όλες οι ταινίες θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των προβολών.

[themify_box style=»light-blue map rounded » ]Το Διεθνές Φεστιβάλ παρουσιάζεται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Παγκράτι – Μετς στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 και καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή 18:00 – 21:50 η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη![/themify_box]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr