Βραδιά του Ερευνητή

vradia-ereyniti-risegr
H Βραδιά του Ερευνητή είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα πουδιοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. ΣτηνΕλλάδα, με σύνθημα «Γίνε και εσύ ερευνητής», η φετινή βραδιά θα πραγματοποιηθείστην Αθήνα στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (Αγία Παρασκευή) και στο Εθνικό ΜετσόβιοΠολυτεχνείο (στην οδό Πατησίων), καθώς και σε εννέα πόλεις σε όλη την Ελλάδα:Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ξάνθη, Ρόδος, Ρέθυμνο, Κόρινθος, Πύλος, σήμερα!

Μέσα από παρουσιάσεις, πειράματα, δρώμενα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές, εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, διαγωνισμούς και ποικίλες πρωτότυπες εκδηλώσεις, η έρευνα ανοίγει τις πόρτες της στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στο ευρύτερο κοινό, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία μιας άμεσης προσέγγισης με τους ανθρώπους της επιστήμης. Επιπρόσθετα, πριν τη Βραδιά, έξι μικρότερες εκδηλώσεις θα προηγηθούν της κεντρικής, για την καλύτερη γνωριμία του κοινού με τους στόχους και το ερευνητικό έργο των επιστημονικών φορέων/συνδιοργανωτών. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα τα ερευνητικά κέντρα: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», ΕΚΕΦΕ

-Club Opening Weekend@ six d.o.g.s

sd-rise-gr

Τα Club Nights του six d.o.g.s επιστρέφουν στο πλήρως ανακαινισμένο Gig Space με ένα μεγάλο, διήμερο opening party. απόψε η νύχτα είναι αφιερωμένη στον techno ήχο, όπως άλλωστε και όλες οι Παρασκεύες που θ’ ακολουθήσουν, ενώ αύριο θα σημάνει η έναρξη του νέου μας club project ονόματι Περεστρόικα, αφιερωμένου στο σύνολο του house ήχου.
Δυο φανταστικά parties με ελεύθερη είσοδο στο νέο, μεγαλύτερο και ακόμα καλύτερο Gig Space του six d.o.g.s.

[themify_box style=»orange map rounded» ]

six d.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

[/themify_box]