– ΡΟΔΕΣ UNITED live

rodes-main-risegr

Το δημοφιλές συγκρότημα ΡοδεςUnited παρουσιάζει το παρθενικό του άλμπουμ, για πρώτη φορά, ζωντανά στην Αθήνα. Ο δίσκος είναι το αποτέλεσμα 3 χρόνων δουλειάς με τις Ρόδες United (Ν.Βασιούλας, Ν.Σολ, Β. Νιτσάκης, Δ. Στεργίου, Γ. Καπής, Θ. Αλεξανδρής, Ν. Χριστοφίδης και Ν. Κλιντ). Είναι ηχογραφημένος ζωντανά στο Antart Studio το 2ο εξάμηνο του 2015 και μιξάρεται αυτή τη στιγμή από τους Ν.Κλιντ, Fleck, DjAlx, Dj Ramiro, Boem, Ηero και Digital Monk.

Ένας θαλασσινός δίσκος που συνδέει την Καραϊβική και το Αιγαίο, την Ασία, την Αφρική, το ραπ, το ράγγα, το τραγούδι, τον Όμηρο και τη Bass κουλτούρα, ζωντανή τζαζ και παράξενα ηχοτοπία με τη συνοδεία έξτρα πνευστών, beatbox και DJ. Ένας δίσκος σφυρηλατημένος στο αμόνι της Αθήνας, την Ελλάδα, το σταυροδρόμι των πολιτισμών σε άχρονο χρόνο. Μόνο για τα αφτιά σας.

Στις 21:00. Προπώληση: 10 ευρώ, ταμείο: 12 ευρώ.

– the DAY AFTER // Marcellus Pittman (US) // ΡΟΜΑΝΤΣΟ

event 1

Καλεσμένος στο the DAY AFTER ο θρυλικός εκπρόσωπος της σκηνής του Detroit, Marcellus Pittman. Γνωστός για την αβίαστη μίξη house, soul, techno και disco, ο Pittman, ένας πραγματικός μουσικόφιλος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους DJs και παραγωγούς παγκοσμίως. Είτε μέσα από τις προσωπικές δουλειές του είτε ως μέλος της ομάδας Three Chairs, ο χαρακτηριστικός του ήχος δε σταματάει ποτέ να εκπλήσσει το πιστό κοινό του. Τον Pittman θα συνοδέψουν ο resident του Ρομάντσο, Paul Bennett, και ο Breakin Moves, ενώ παράλληλα στο δεύτερο stage θα βρίσκονται ο Miltiades και η K.atou, καθώς και ο επίσης resident, Morah. Απόψε στις 23:00. Είσοδος 8 ευρώ.

[themify_box style=»orange map rounded» ]

Gagarin 205 Live Music Stage: Λιοσίων 205, Αθήνα

Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

[/themify_box]