Η ανοιχτή ψηφοφορία ξεκίνησε!

Νέοι δημιουργοί περιμένουν και τη δική σου γνώμη για το σκίτσο μόδας που σχεδίασαν κατά τη διάρκεια της επετειακής 20ης Athens Xclusive Designers Week.

Η ανοιχτή online ψηφοφορία για το διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project by Blue Beetle της Athens Xclusive Designers Week, είναι γεγονός! Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει και να αναδείξει έναν από τους νέους δημιουργούς που σχεδίασαν το δικό τους σκίτσο μόδας και έθεσαν υποψηφιότητα στο Fashion Design Project by Blue Beetle, προκειμένου να κερδίσουν μία σημαντική υποτροφία στη σχολή ΑΚΤΟ Art & Design College και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα New Designers Awards στην επερχόμενη 21η διοργάνωση AXDW.

Το Fashion Design Project πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη σεζόν στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας, Athens Xclusive Designers Week. Στόχος του Fashion Design Project by Blue Beetle είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης, την ευκαιρία να αναδείξουν το σχεδιαστικό τους ταλέντο, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο χώρο της Μόδας. Ο κάθε δημιουργός υποβάλλει την υποψηφιότητά του στο διαγωνισμό σχεδιάζοντας ένα σκίτσο μόδας, το οποίο στη συνέχεια αξιολογείται και ψηφίζεται από το κοινό. Οι υποψήφιοι δημιουργοί σχεδιάζουν τα σκίτσα τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μέσα  σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει μόδα και ένα κλίμα καλλιτεχνικού συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας. Οι υποψηφιότητες συγκεντρώνονται και αναρτώνται στην ειδική εφαρμογή στην επίσημη σελίδα της AXDW στο facebook. Ο δημιουργός που θα συλλέξει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει μία πολύ σημαντική για την εξέλιξή του υποτροφία στο σχολή AKTO Art & Design College και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην επόμενη διοργάνωση σαν νέος σχεδιαστής μόδας, στο θεσμό των New Designers Awards, ακόμα κι αν  η μέχρι πρότινος επαγγελματική του κατάρτιση δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τη Μόδα. Έτσι λοιπόν, μέσω του Fashion Design Project by Blue Beetle, ανακαλύπτονται κρυμμένα ταλέντα και νέοι χαρισματικοί  άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της AXDW στο Facebook και ψηφίστε μέσω του ειδικού application ένα ή περισσότερα αγαπημένα σας σχέδια για το Fashion Design Project by Blue Beetle: https://www.facebook.com/axdweek/app/208195102528120/. Ο νέος δημιουργός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάρια Μόδας της σχολής AKTO Art & Design College (δικής του επιλογής) και θα επωφεληθεί από έκπτωση στο κόστος παρακολούθησης του μονοετούς προγράμματος σπουδών Fashion DesignStyling της AKTO Art & Design College. Επιπλέον, ο νικητής θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα New Designers Awards της επόμενης AXDW, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο. Η ψηφοφορία για τον επόμενο νικητή του Fashion Design Project by Blue Beetle θα είναι ενεργή μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017. Το όνομα του μεγάλου νικητή θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει δυναμικά, με χαρά να υποστηρίζει τους νέους δημιουργούς, με στόχο την ανακάλυψη, την ανάδειξη και την προώθηση τους στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό και τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια σκηνή μόδας.

Τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι νέοι δημιουργοί για τη δημιουργία των σκίτσων τους ήταν ευγενική χορηγία της Pelikan.

Περισσότερες ειδήσεις για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα  social media: facebook.com/axdweek, twitter.com/AXDWeek, youtube.com/AXDWeek,     instagram.com/axdweek, pinterest.com/axdweek

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr