Ο κόσμος της μόδας δεν είναι όπως φαίνεται.

Η Jazz Egger είναι ένα 19χρονο πανέμορφο μοντέλο, με τέλειες αναλογίες, από την Αυστρία και αυτή την περίοδο μένει στο Λονδίνο. Ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 13 της και έχει συμμετάσχει στο Germany’s Next Top Model.

Πρόσφατα αποφάσισε να αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες της στο Instagram στους 12.000 followers της, προσθέτοντας τα ανάλογα captions. Με το hashtag #truthbehindthisshot, δηλώνει όσα ένα μοντέλο δύσκολα θα παραδεχόταν για τον σκληρό κόσμο της μόδας: τις απογοητεύσεις και τα σχόλια που έχει δεχθεί.

Σε ένα ποστ αναφέρει ότι ένα πρακτορείο μοντέλων της είπε ότι τα μπούτια της ήταν πολύ μεγάλα και ότι θα έπρεπε να χάσει βάρος για να έχει ελπίδες για τη London Fashion Week. Γράφει ακόμα για το Photoshop που έχουν υποστεί οι φωτογραφίες της, σε σχέση με τη βελτίωση του δέρματός της και το ίσιωμα των δοντιών της, αλλά και για το ότι αισθάνεται άβολα με τη μύτη της.

Δες παρακάτω και τις υπόλοιπες λεζάντες:

OCT. 24 2016//you call the shots babe//I just wanna be yours #vhs (#truthbehindthisshot this took me like 15min to take and I was close to falling off my bed bc I had to make my legs look slim)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης J A Z Z E G G E R 🇦🇹🇬🇧 (@jazzegger) στις

Tried dutch braiding for the first time. I guess you can tell lol #riot #dutchbraid (#truthbehindthisshot my teeth were edited bc they’re usually uneven and I felt like it’s distracting)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης J A Z Z E G G E R 🇦🇹🇬🇧 (@jazzegger) στις

flower kid 🌺 shot by @natevisuals in London (#truthbehindthisshot my skin is super edited and I even had unclear skin on that day) #namedmodels #talentsmodelsmunich

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης J A Z Z E G G E R 🇦🇹🇬🇧 (@jazzegger) στις

Finde normale Eistees viel zu süß, aber #teekannefresh hat 0% Zucker. 💦 Bin so in love, dass ich mir sogar eine Packung nach London hab schicken lassen. 🍓 @teekanne #dasistfresh (#truthbehindthisshot they actually payed me to post this)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης J A Z Z E G G E R 🇦🇹🇬🇧 (@jazzegger) στις

Το μοντέλο είπε στην Dail Mail: «Τα στάρνταρ της ομορφιάς είναι τελείως χαζά. Και αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο της βιομηχανίας είναι ακόμα πιο παλαβά«.

«Νομίζω ότι αν έστω και ένα άτομο σκεφτεί τα λόγια μου και αλλάξει τη σκέψη του σε σχέση με τη μόδα και τη βιομηχανία των media, ήδη θα αισθάνομαι ότι κάνω το σωστό«.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr