Η πρεμιέρα για το επεισόδιο «Αυτός που μπορεί [είναι ο Επιθεωρητής]» έγινε την Τετάρτη 29 Μαρτίου. 

Ο «Αντεροβγάλτης» είναι ένα θεατρικό πείραμα, μια ιστορία χωρισμένη σε 4 μέρη («επεισόδια») που θυμίζει από True Detective μέχρι Hannibal, μέχρι τις ιστορίες της Agatha Christie και κάθε ένδοξη στιγμή της μυθοπλασίας εγκλήματος.

Η θεατρική σειρά έχει ήδη διανύσει 2 sold out επεισόδια και από την Τετάρτη 29 Μαρτίου επέστρεψε στο Rabbithole για να ταράξει τα νερά με καθαρόαιμο σασπένς, εμβαθύνοντας στην αμερικανική κοινωνία του ‘80 και του ‘90, τη διαφθορά και τα αδιέξοδά της. Αδιέξοδα που θυμίζουν ανησυχητικά κάτι από το σήμερα.

Το 3ο επεισόδιο είναι ίσως και το σημαντικότερο της σειράς, μιας και είναι ένα prequel των προηγούμενων. Με αυτό το αφηγηματικό τρικ, η θεατρική σειρά δίνει νέα στοιχεία για την επίλυση του αινίγματος σε όσους έχουν δει τα 2 πρώτα επεισόδια, ενώ παράλληλα τοποθετεί στη ροή της ιστορίας εκείνους που βλέπουν τον «Αντεροβγάλτη»για πρώτη φορά, μιας και η υπόθεσή του εκκινεί μία ολόκληρη δεκαετία πριν την έναρξη του 1ου.

Δες εδώ ένα αφιέρωμα σε όλα όσα συνέβησαν στο δεύτερο επεισόδιο του «Αντεροβγάλτη» και μάθε περισσότερες πληροφορίες για το νέο επεισόδιο εδώ.

[themify_box ] Από: Τετάρτη 29  Μαρτίου / για 10 μόνο  παραστάσεις |Τετάρτη έως Κυριακή |21:15 μ.μ. Κρατήσεις απαραίτητες.

Θέατρο Rabbithole: Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, τηλ:210 5249903 [/themify_box]

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr