Όχι, δεν θα πληρωθούν σε κουμτέλ και σοκολατούχα ροφήματα διαίτης.

Το γεγονός ότι οι πρωτότυπες ιδέες έχουν πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο από την ελληνική τηλεόραση, είναι κάτι που το γνωρίζουμε και το βλέπουμε καθημερινά. Πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού του «φαινομένου», αποτελεί το «Survival Secrets», το νέο ριάλιτι επιβίωσης που θα παρουσιάσει το τηλεοπτικό κανάλι Ε, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Όχι, το «Survival Secrets», δεν θα έχει τον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη και την Άσπα Τσίνα και άλλα 90`s/00s ρετάλια να θαλασσοπνίγονται κάπου στην Καραϊβική, αλλά θα αναπτύσσει το γνωστό concept Διάσημοι Vs Μαχητές, με ακόμα πιο β`διαλογής σελέμπριτι. Ναι, υπάρχει και trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=CA9tghZ2dA0

Το παιχνίδι αναμένεται να γυριστεί σε τοποθεσίες όπως η Κουρούτα Ηλείας, το Πρασονήσι (Ρόδος) και τα Λιχαδονήσια (Βόρεια Εύβοια), ενώ φημολογείται πως θα το παρουσιάσει κάποιος εκ των Κώστα Σόμμερ, Μίλτο Μακρίδη και Ηλία Ψινάκη.

To έπαθλο:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thetoc, το έπαθλο θα ξεπεράσει κατά πολύ το αντίστοιχο του Survivor αφού θα φτάσει τα 250.000 ευρώ! Δηλαδή ενδέχεται να είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με το Survivor, όπου ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος/Ντάνος κέρδισε 100.000 ευρώ.  Προφανώς στο Twitter έχει ήδη ξεκινήσει ένας διάλογος για το αν αυτό το έπαθλο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν αντιστοιχεί σε χρήματα ή σε διαφημιζόμενα προιόντα από τις εκπομπές του καναλιού.

 

 

 

Προσπαθήστε να φανταστείτε το νικητή του «Survival Secrets» να παραλαμβάνει ένα φορτηγό με χιλιάδες μπουκάλια ιαλουρουνικού οξέως και σόμπες κουμτέλ…

via GIPHY