Και το περιμένουμε πως και πως

Το Bolivar Dance FSVL και φέτος έρχεται να ικανοποιήσει το Αθηναϊκό κι όχι μόνο κοινό με ένα εντυπωσιακό και δυναμικό line up, από αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα προσφέρει απλόχερα για ακόμα μια χρονιά τη μοναδική αίσθηση μιας μεγάλης φεστιβαλικής dance βραδιάς.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η καρδιά της Dance μουσικής θα χτυπά δυνατά στο Bolivar όπου θα γράψουν τη δική τους σελίδα στο πιο εξωτικό dancefloor της πόλης οι Blond:Ish, Dave Seaman, Larse, Phonique και Sharam Jey. Πέντε ανεπανάληπτοι καλλιτέχνες που πιστοποιούν γιατί δίκαια εδώ και μερικά χρόνια το Bolivar Beach Bar  θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για το summer dance clubbing στις ιδανικές του διαστάσεις.

Θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τις Blond:Ish, (Anstascia και Vivie-Ann)  που ως μέλη της εμβληματικής δισκογραφικής Kompakt έχουν αφήσει το στίγμα τους χάρη στο πρωτότυπο ήχο τους χρησιμοποιώντας παραδοσιακά όργανα, πολυγλωσσικά vocals και την αγάπη τους για τη διασκέδαση.

Tον θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής Dave Seaman, έναν από τους βασικούς παράγοντες του UK House movement που παίζει πάνω από 25 χρόνια, έχει εμφανιστεί σε πάνω από 70 χώρες και έχει κάνει remixes και παραγωγές σε ονόματα όπως U2  Kylie Minogue, David Bowie και Pet Shop Boys.

Επίσης, τον Larse που έχει εμφανιστεί σε ορισμένα από τα διασημότερα club παγκοσμίως, ενώ στο set του επιλέγει κομμάτια που ακροβατούν μεταξύ του απαλού αλλά και συγχρόνως χορευτικού του στυλ.

Tον Phonique, που ξεκίνησε στα μέσα των 90’s ταυτόχρονα με την παγκόσμια έκρηξη της underground Γερμανικής dance σκηνής και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους Dj’s. Σαν παραγωγός έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 singles μέχρι τώρα. Το 2008 ψηφίστηκε σαν Best House Dj in The Ibiza Dj Awards και το 2009 Best House Artist από το Beatport.

Τέλος, τον Sharam Jey, που έχει καταφέρει με την μουσική του να φέρει κοντά όλους του clubbers του κόσμου και είναι γνωστός για τις επιτυχίες “Here I come, In your arms”, “Gonna get you”, “Over me” και “Understand me”, ενώ έχει δουλέψει σε remix κομματιών για καλλιτέχνες όπως Moby, Faith No More, Faithless και άλλους.

Τη νύχτα της 24ης Ιουνίου λοιπόν ετοιμάσου για μια βουτιά σε υπέροχους Bolivar Dance FSVL ρυθμούς που θα σου  μείνει αξέχαστη!

Μάθε περισσότερα για την φάση εδώ