10 περσόνες που θα βλέπουμε για πολλάαα χρόνια…

Έχεις παρατηρήσει μια τάση επιστροφής στο παρελθόν; Η αγαπημένη μας πρόσφατη σειρά είναι η 80ίλα Stranger Things και το Get down και φοράμε αυτές τις εντελώς 90s τάσεις της μόδας. Αλλά και όλα τα πρόσωπα τα οποία μας απασχολούν αυτή τη στιγμή έχουν κάτι από παλιά. Συγκεκριμένα, το DNA πασίγνωστων σελέμπριτιζ των 80s ή των 90s. Ήρθε η σειρά των τέκνων σελέμπριτιζ που αγαπήσαμε να αναλάβουν τα ηνία της δημοσιότητας, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες μόδας και catwalks. Μέσα στην εβδομάδα, βγήκε τόσο η καμπάνια της Lily-Rose Depp, κόρης των Vanessa Paradis και Johnny Depp, όσο και η καμπάνια της Willow Smith, κόρης του Will Smith. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Vanessa Paradis/Johnny Depp – Lily – Rose Depp

Lily - Rose - Depp

Η πανέμορφη 17χρονη Αμερικανίδα είναι κόρη του Johny Depp και της Vanessa Paradis. Πριν από δύο μήνες ανακηρύχθηκε ως το διαφημιστικό πρόσωπο του νέο αρώματος της Chanel – Chanel No.5 L’Eau. Η μητέρα της ίδιας έγινε διάσημη και κέρδισε τη φήμη μετά τη φωτογράφησή της για το άρωμα Coco Chanel το 1990. Είναι εντυπωσιακό που 26 χρόνια μετά εμείς βλέπουμε την κόρη της, να φωτογραφίζεται για το άρωμα της ίδιας εταιρίας. Έχει προφανώς κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της για την καριέρα στο modeling. Στα αριστερά βλέπουμε την Vanessa Paradis να κρατάει το άρωμα της Chanel το 1990 και στα δεξιά την κόρη της Lily-Rose.

Cindy Crawford – Kiara Gerber

Cindy - Kaia - Craw - Gerber

Άλλη μια διάσημη μητέρα με την κόρη της. Σήμερα, η Cindy είναι 50 χρονών ενώ η πανέμορφη κόρη της μόνο 14. Η Cindy βρέθηκε για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού στα 16 της ενώ η κόρη της ήδη από την ηλικία των 14 πρόλαβε και βρέθηκε στο εξώφυλλου του περιοδικού POP.

Jerry Hall – Elizabeth Jagger

Jerry - Hall - Elizabeth - Jagger

Jerry Hall – Georgia May Jagger

Jerry - Hall - Georgia - Jagger

Η Jerry Hall είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Η Hall έχει τέσσερα παιδιά από τον μουσικό Mick Jagger και οι κόρες τις στις φωτογραφίες φαίνεται να έχουν κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας τους. Η μεγαλύτερη της κόρη η Elizabeth Jagger είναι 32 ετών και όπως φαίνεται έχει γεννηθεί για την πασαρέλα ενώ η μικρότερη η Georgia May Jagger είναι 24 χρονών.

Yasmin Le Bon – Amber Le Bon

Yasmin - Amber - Le - Bon

Στη φωτογραφία από αριστερά βλέπουμε την Yasmin Le Bon το 2011 είναι 51 ετών, Βρετανικό μοντέλο και ένα από τα υψηλότερα στη δεκαετία του 1980. Δίπλα της απεικονίζεται η 27χρονη κόρη της Amber από φωτογραφία το 2015.

Jude Law – Rafferty Law / Iris Law

Jude - Rafferty - Law

Ο Rafferty είναι 19 χρονών και δεν ασχολείται μόνο με το modeling αλλά και με την μουσική. Η φωτογραφία του Jude είναι για διαφήμιση της εταιρείας Dior.

Sadie - Frost - Iris - Law

Αυτή είναι η 15χρονη κόρη του, Iris Law. Πρόσφατα συμμετείχε σε καμπάνια για τον οίκο Burberry.

so honoured and excited to have become part of the @Burberry family as the new face of Burberry beauty #LiquidLipVelvet

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις

 

David, Victoria Beckham – Brooklyn Beckham
David - Brooklyn - Bechkam

Στην φωτογραφία αριστερά απεικονίζονται ο David και η Victoria Beckham, έχουν τέσσερα παιδιά και στην φωτογραφία από δεξιά απεικονίζεται ο μεγαλύτερος γιoς τους Brooklyn Beckham. Ο Brooklyn είναι στην ηλικία των 17 και όπως φαίνεται είναι γεννημένος για το modeling και τη φωτογραφία.

David, Victoria Beckham – Brooklyn Beckham / Romeo Beckham

David - Romeo - Beckham

Ο Romeo μόλις στα 13 του ήταν ήδη το διαφημιστικό πρόσωπο της Βρετανικής εταιρείας Burberry.

Will Smith – Willow Smith

Will Smith - Willow Smith

Η 15χρονη κόρη του Αμερικάνου ηθοποιού και παραγωγού Will Smith, ο όποιος σήμερα είναι στην ηλικία των 47 ετών έγινε το νέο διαφημιστικό πρόσωπο της εταιρίας Chanel για το φθινόπωρο του 2016.

Δες εδώ ποιοι εγγυημένα θα είναι οι σελέμπριτιζ του 2030.

[themify_button ]Της Αλεξάνδρας Αλεξάνδροβα[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr