Πάνω από 35 καταστήματα και αποκλειστικά pop-up stores σε περιμένουν…

Το 2o Athens Street Food Festival μπαίνει πια στην τελική ευθεία. Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 17.00, οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν για να υποδεχτούν τους επισκέπτες που θα έρθουν για να δοκιμάσουν τις δεκάδες επιλογές από τις “γεύσεις του δρόμου” που περιλαμβάνει η φετινή διοργάνωση.

Με πάνω από 35 καταστήματα, με ειδικά pop-up stores γνωστών chefs αποκλειστικά για το φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις και με μεγάλη ποικιλία από “κουζίνες του δρόμου”, το 2o Athens Street Food Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο, έκτασης άνω των 4.000τ.μ.

Από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό, από την Ιταλία ως το Περού, από τη Γερμανία ως την Τουρκία και από τις ΗΠΑ ως την ελληνική κουζίνα, το 2ο Athens Street Food Festival παρουσιάζει “γεύσεις του δρόμου” από όλο τον κόσμο, τόσο σε φαγητό όσο και σε γλυκό. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα ειδικά διαμορφωμένα bars με μεγάλη ποικιλία σε cocktails, κρασί, μπύρα, cider, αναψυκτικά.

unnaσmed

Tρεις διακεκριμένοι chefs θα δημιουργήσουν pop-up stores αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ:

Ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά την μεγάλη επιτυχία της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει στο Athens Street Food Festival με το Pantera Negra αλλά και με το Vandal Burgers.

Ο Στέφανος Στεφανίδης, ιδιοκτήτης του Big Kahuna Burgers, παρουσιάζει το μεξικάνικο El Luchador.

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσιάζει το Sugar Rock.

Ορισμένα από τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο 2o Athens Street Food Festival είναι:

Vandal Burgers, Pantera Negra, Mikrou Lee, Sunny Day, Po’ Boys, Mama Roux, Monster Burger, Guerilla Chef, Gurun, Not Just Falafel, Royal Curry House, Wok Art, El Luchador, Emi’s Cupcakes, Γλυκό Καμινάδα, Mister Rolly, Γκιουζλεμέ, Mac ‘n Cheesus, Etnico, Davinci, Loukoumades, Κωνσταντινίδης, Mentality, Poke, L’Ovelha Negra, Sugar Rock

Όλες τις ημέρες το 2ο Athens Street Food Festival θα “ντύνουν” με τις εξαιρετικές μουσικές τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το Σάββατο 6/5 τη μουσική θα αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης, ενώ το Σάββατο 20/5 ο DJ Food!

To 2o Athens Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαϊου (5-7, 12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17.00 – 01.00 / Σάββατο 12.00 – 01.00 / Κυριακή 12.00 – 23.30

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή καλέστε στο 2109636489

Facebook Event