Λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Όντως Φιλιούνται» του Γιάννη Κορρέ, ο πρωταγωνιστής Θανάσης Πετρόπουλος σκιτσάρει σκηνές της ταινίας!

Λίγο πριν τα τριάντα ο Ντάνυ και η Στέλλα ανήκουν σε μία γενιά που ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Ο Ντάνυ νιώθει πως είναι πολύ καλός γι’αυτό τον κόσμο. Η Στέλλα πιστεύει πως ο κόσμος δεν είναι αρκετά καλός γι’ αυτή. Το ερώτημα είναι αν ο ένας είναι καλός για τον άλλο.

Το «Όντως φιλιούνται;» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Κορρέ, μία μετά-ρομαντική ιστορία αγάπης, ακομπλεξάριστα αστεία και τρυφερή, όπως και οι ήρωές της, που ζουν, ερωτεύονται και …δυσλειτουργούν λίγο πριν τα 30 στην Αθήνα του σήμερα.

Αυτό είναι το trailer:

Μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το «Όντως Φιλιούνται;» ταξίδεψε σε φεστιβάλ όπως το Buenos Aires International Festival of Independent Film (BAFICI), το Shanghai International Film Festival, το Durban International Film Festival και το Santiago International Film Festival, ενώ πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της Θανάσης Πετρόπουλος κέρδισε το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.
Απολαύστε τα σχέδια του Θανάση Πετρόπουλου, εμπνευσμένα από μία «κωμωδία εξηγήσεων» που ξεκινάει πριν από το Α και τελειώνει πριν από το Ω μιας καινούργιας σχέσης και από 19 Οκτωβρίου απαντήστε στο ερώτημα «Όντως Φιλιούνται;» στον Κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ!

interactive_LARGE_t_1581_107656176 interactive_LARGE_t_1581_107656177 interactive_LARGE_t_1581_107656178

Πηγή:  Cinemagazine