Και τι εναλλακτικές μετακίνησης υπάρχουν;

Κλειστοί θα παραμείνουν το Σάββατο 11 Μαρτίου και την Κυριακή 12 Μαρτίου δύο σταθμοί του Μετρό προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο σταθμός Ανθούπολη της γραμμής 2 και ο σταθμός Αιγάλεω της γραμμής 3. Ο σταθμός Ανθούπολη θα παραμείνει κλειστός ΚΑΙ τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Στη γραμμή 2 οι συρμοί θα τερματίζουν προσωρινά στο σταθμό Περιστέρι, ενώ στη γραμμή 3 η διέλευση των συρμών από το σταθμό Αιγάλεω θα γίνεται χωρίς στάση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται : α) στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185 β) στην ιστοσελίδα www.oasa.gr γ) στην ιστοσελίδα telematics.oasa.gr

Για ποιο λόγο οι συγκεκριμένοι σταθμοί του μετρό θα μείνουν κλειστοί;

Σταδιακά εγκαθίστανται τα νέα μηχανήματα εισόδου σε μετρό και προαστιακό που θα απαιτούν τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Θα έχουν μπάρες εισόδου-εξόδου, όπως έχουμε δει σε πολλές πόλεις του εξωτερικού και θα καθιστούν απαραίτητη τη χρήση της «ATH.ENA CARD». Με αυτήν, ο επιβάτης θα πληρώνει αποκλειστικά και μόνο για την απόσταση που διανύει και όχι για το σύνολο της διαδρομής που το μέσο εκτελεί. Αυτό αναμένεται να φέρει αλλαγές στην τιμή του εισιτηρίου. Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες, καθώς και πώς θα λειτουργούν τα ακυρωτικά μηχανήματα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr