Για πρώτη φορά, low cost πτήσεις εξωτερικού φθηνότερες από εκείνες του εσωτερικού. 

Ένα μικρό βάσανο όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο είναι και ο εντοπισμός μιας πραγματικά low cost αεροπορικής εταιρείας, της οποίας τα δρομολόγια εξυπηρετούν τόσο τις ώρες που θέλεις να ταξιδέψεις, όσο και τον οικονομικό σου προγραμματισμό.

Κάτι αλλάζει αφού από τον ερχόμενο Ιούνιο έρχεται στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία Scoot. Συγκεκριμένα, η Scoot, εταιρεία της Singapore Airlines, από τις 20 Ιουνίου ξεκινά ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα 4 πτήσεων μεταξύ Σιγκαπούρης και Αθήνας, που θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8. Τα δύο αεροσκάφη που θα ενταχθούν στην γραμμή πρόκειται να παραδοθούν από την Βοeing στην Scoot τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot ανακοίνωσε ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας από 180 ευρώ για την Οικονομική θέση (σ.σ. μεταξύ των οποίων είναι και πτήση Αθήνα Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη Αθήνα) και 590 ευρώ για τη ScootBiz. Οι ειδικές προσφορές ξεκινούν από 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59.

Η Scoot ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός) από την AirlineRatings.com για το 2015, το 2016 και το 2017 διαδοχικά και κατετάγη στις 10 Καλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους στον κόσμο για το 2016 από την Skytrax.

Οι επιβάτες της Scoot από την Αθήνα και την Ευρώπη θα πετούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και από θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε δημοφιλείς προορισμούς της Ασίας και του Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων πόλεων της Αυστραλίας, Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ταιβάν, Ταϊλάνδης και Σαουδικής Αραβίας. Ανυπομονούμε.

(πηγή:News247)

Δες εδώ για τις απευθείας πτήσεις Ελλάδα-Αμερική που εγκαινιάζει η Emirates και εδώΠόσο διαφέρει η εμπειρία του αεροδρομίου σε ταινίες και σειρές σε σχέση με την πραγματικότητα;

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr