«Το να βλέπω κάποιον να κλαίει»

Η ερωτική απόλαυση έχει αντικείμενα/συμπεριφορές/κινήσεις που την προκαλούν, τα οποία διαφέρουν εντελώς από άτομο σε άτομο. Πρόσφατα ένα νέο askreddit προκάλεσε ανθρώπους εκεί έξω να αποκαλύψουν τι είναι αυτό που τους ερεθίζει ερωτικά αν και δεν θα έπρεπε. Οι απαντήσεις ήταν μια κανονική παρέλαση ανομολόγητων διαστροφών, εκ των οποίων παραθέτουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές

Το να με βλέπουν

giphy (1)

«ή έστω ή σκέψη ότι κάποιος με κατασκοπεύει όταν είμαι μόνος μου ή μαζί με τον άνθρωπο μου»

 

Νοσοκόμες

tfCT4aa

«Ποτέ δεν είχα κάποια έλξη, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω σε νοσοκομείο και διαπίστωσα ότι τα γάντια των νοσοκόμων εφαρμόζουν στα χέρια τους…κάτι άλλαξε.»

 

 

Σκαρφάλωμα πάνω σε σχοινί 

RopeClimbingFitch

«Έχω έρθει σε οργασμό σκαρφαλώνοντας σε σχοινί και μπορώ να πω με σιγουριά ότι κάτι τέτοιο ήταν πολύ επικίνδυνο, ειδικά όταν είσαι πολύ ψηλά.»

 

Το Μπλε

ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΜΠΕΗΚΟΝ; Σε γνωστό μπεργκεράδικο της Αθήνας

«Μια συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε, όπως το τιρκουάζ, αλλά περισσότερο μπλε απ`ότι πράσινο. Όποιο κορίτσι φοράει αυτό το χρώμα γίνεται αμέσως 3% πιο χοτ.»

Απειλητικές διαθέσεις 

Rf6Ek

«…όπως το να μου ψιθυρίζει κάποιος στο αυτό, να έχει απειλητικό βλέμμα, να μιλάει ψαρωτικά και άλλα τέτοια. Ο κολλητός μου λατρεύει να μου μιλάει έτσι και είναι μάλλον λίγο δύσκολο να του ότι το βρίσκω χαριτωμένο.»

 

Στρίμωγμα 

19981027

«Αυτό είναι μάλλον δεδομένο, αλλά μια φορά που μάλωνα με ένα φίλο μου με έβαλε στη γωνία, τοποθετώντας τα χέρια του στο τοίχο, με το κεφάλι μου ανάμεσα τους. Όχι, μετά από αυτό δεν ήμουν πια θυμωμένη.»

 

 

Γαργαλητό

9109f89b9dc2f826a07d9c25ce1aec4d

«To να με γαργαλάει ο οποιοσδήποτε είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Είναι αρκετά αμήχανη κατάσταση, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι έχω μόνο μικρές αδελφές.»

Μόνο Παπούτσια

rs_560x415-150613184015-1024.AshM2_jmd_061315_copy

«Όταν μια γυναίκα είναι εντελώς γυμνή αλλά φοράει ακόμα τα παπούτσια της. Δεν έχω κάποιο φετίχ με τα πόδια, αλλά κάτι στο να φοράει  τα παπούτσια της με τρελαίνει και δεν μπορώ να εξηγήσω τι.»

Εργασιακές σχέσεις
 maxresdefault

«Το αγόρι μου έγινε συνάδελφος και μετά διευθυντής άρα και αφεντικό μου. Όταν ξεκίνησε να μου στέλνει μηνύματα με «εταιρικό ύφος» απλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.»

 

Το κλάμα

53a04c3155d64_-_cos-01-britney-ugly-cry-xl

«Απλά δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα, ούτε φυσικά να χωρίσω, όταν βλέπω μια γυναίκα να κλαίει»

 

 

Ξύλο

tumblr_nfoi4hFQqe1u3rh4bo1_500

«Όταν με χαστουκίζουν»

 

Λέτσοι
 33BECEF800000578-3570077-image-m-96_1462223703991

«Όταν μια γυναίκα δεν προσπαθεί καθόλου να ντυθεί, να φτιαχτεί, κλπ. Όταν φοράει γυαλιά και φόρμες και έχει τα μαλλιά αλογοουρά και τέτοια πράγματα.»

 

΄Βαμπιρικές συμπεριφορές 

giphy (1)

«Οι δαγκωματιές, νύχια που γραντζουνάνε την πλάτη μου, όταν κάποιος γλύφει το αίμα από μια πληγή μου. Κάποτε είχα μια κοπέλα που έκανε όλα αυτά σε μένα. Μια φορά που δάγκωσα λίγο τον ώμο της ενώ κάναμε πεζοπορία, μου ψιθύρισε στο αυτί απαλά «πιο δυνατά…» Τρία λεπτά αργότερα κάναμε σεξ πάνω στο χορτάρι.»

 

Δες εδώ: 10 εντελώς WTF χαρακτηριστικά που θεωρούνται sexy σε κάποιους πολιτισμούς