Τις οποίες μάλλον θέλουν να ξεχάσουν…

Γενικώς βλέπουμε διαφημίσεις, όπως πχ, τις αθλητικές και σίγουρα όχι αυτές που είναι κατά των ναρκωτικών, γιατί περισσότερο κακό μας κάνουν (στον εγκέφαλο) παρά καλό. Συμπαθούμε λίγο περισσότερο τις παλιότερες διαφημίσεις, γιατί έχουν λίγο μεγαλύτερη αφέλεια και ρομαντισμό και συχνά μπορείς να δεις τεράστια ονόματα της showbiz να εμφανίζονται σε κάποιες από αυτές για πρώτη φορά. Παρακάτω ακολουθεί το πιο νοσταλγικό, άβολο throwback αφιέρωμα σε διαφημίσεις που πρωτόπαιξαν celebrities.

Sarah Michelle Gellar – Burger King (1983)

Ω ναι, η Buffy σε ηλικία μόλις 5 ετών διαφήμιζε μπέργκερ που κόστιζε 0.83 δολάρια. (με μουσική υπόκρουση: «μεγάλωνει-μεγάλωνει, γερά παιδιά…«)

Ben Affleck – Burger King (1989)

Σε αυτό το σποτ, ο νεαρός Ben αποδεικνύει γιατί 25 χρόνια αργότερα έγινε ο Batt-(fleck)-man, παραδίδοντας με αυτοθυσία (και κινητό τηλέφωνο!) ένα ντελίβερι σε μια πελάτισσα που το `χει πολλή ανάγκη (αλήθεια).

Mila Kunis – Lisa Frank (1996)

Σε ηλικία 12 ετών και έτη φωτός μακριά από τον σημερινό, καραsexy/oscar nominated εαυτό της (εδώ την αγαπήσαμε), η Mila διαφήμιζε γνωστή φίρμα girly αξεσουάρ/παιχνιδιών και το απολάμβανε.

Leonardo DiCaprio – Bubble Yum (1989)

Το έτος είναι 1989, δηλαδή ούτε 16 δεν ήταν ακόμα ο Leo, αλλά με αυτή την διαφήμιση παίρνουμε όρκο πως εντόπισε τις πρώτες του -προεφηβικής ηλικίας- fans.

Brad Pitt – Pringles (1988)

Σ`αυτή την διαφήμιση, ο σκηνοθέτης-ιδιοφυΐα έχει κλειδώσει τον 17χρονο Brad σε σολάριουμ μέχρι να αποκτήσει το ίδιο ακριβώς χρώμα με τα πατατάκια που διαφημίζει. Μπροστά από την εποχή του.

Kristen Stewart – Porsche (1999)

H 11χρονη Kristen στα τέλη της δεκαετίας του `90, εμφανίζεται για πρώτη φορά σε διαφήμιση ενός λειτουργικού/καθημερινού (#not) αυτοκίνητου, με αυτό το -δεν χαμογελάω που να με παρακαλάτε- βλέμμα που αγαπήσαμε.

Britney Spears – Maull`s (1993)

Η 11χρονη Brit εμφανίζεται στο σποτάκι μιας «γαστρονομικής περιπέτειας», δηλαδή μιας σος για μπάρμπεκιου. It`s Meat-ney bitch!

 Tina Fey – Mutual Savings Bank

https://youtu.be/CaKBtu0cjfM?t=2m34s

Το 1994, η 20-something Tina (που έμοιαζε με την δίδυμη αδελφή της Ellen DeGeneres) με την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μας έδειχνε όλα όσα ήταν (εντελώς) λάθος με τη μόδα των 90`s.

Matt LeBlanc – Coca-Cola

Eίναι το 1990, ο 20άρης Matt έχει ξεμείνει στην έρημο, ζεσταίνεται (duh?) και ξαφνικά κάτι στάζει στον ώμο του. Δεν είναι περιστέρι, είναι κόκα κόλα και φυσικά ο Matt απαντάει με μια κίνηση αντίστοιχη ενός «How you doin?»…

Paul Rudd – Super Nintendo

Φυσάς την κασέτα, την «κουμπώνεις» στην υποδοχή και παίζεις! Τόσο απλά ήταν τα πράγματα το 1991, όταν πρωτοβγήκε το Super Nintendo και το διαφήμιζε ο Paul Rudd. (by the way, Πωλ, τι πίνεις και δεν έχεις μεγαλώσει ούτε ώρα από τότε;)