Όταν το φιλί συμβαίνει την στιγμή που πρέπει και η σειρά απογειώνεται.
Όταν σε μια τηλεοπτική σειρά υπάρχει έλξη από τον ένα προς τον άλλο πρωταγωνιστή, το ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα φιληθούν. Και ξανά. Και πάλι. Όταν οι σεναριογράφοι κρίνουν πως οι πρωταγωνιστές πρέπει να φιληθούν, το timing που θα συμβεί κάτι τέτοιο έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί αν το πολυπόθητο φιλί γίνει τη σωστή στιγμή, η σκηνή (και η σειρά) μπορεί να απογειωθεί και να μείνει αξέχαστη. Παρακάτω, μέσα από αυτή την ψηφοφορία του IMDB, θα θυμηθούμε φιλιά ξένων τηλεοπτικών σειρών που έμειναν κάτι παραπάνω από αξέχαστα και όταν επιτέλους συνέβησαν σε έκαναν να πεις «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!» (*λύτρωση και βλέμμα awwww…)

The X Files

Πότε συμβαίνει: Season 7,  Επεισόδιο 4

3,2,1 Πρωτοχρονιά! Κόσμος γιορτάζει στην TV, φιλιούνται, αγκαλιάζονται. Ο Mulder μετά από περίπου 120 επεισόδια, κάνει επιτέλους το πρώτο βήμα.

Glee

Πότε συμβαίνει: Season 2,  Επεισόδιο 16

kurtblainekiss_risegr

O Kurt τραγούδησε το “Blackbird” και ο Blaine παραδέχτηκε πως όλο αυτό τον συγκίνησε πολύ και μετά ο Blaine εντελώς φυσικά, φιλάει τον Kurt.

Fringe

Πότε συμβαίνει: Season 2, Επεισόδιο 22

peter-and-olivia-fringe

O Peter εξομολογείται στην Olivia πως νιώθει ότι δεν ανήκει ούτε στην μια ούτε στην άλλη Διάσταση του Σύμπαντος. Η Olivia του θυμίζει ότι ανήκει εδώ, στο πλευρό της. Και σμουτζ.

Vampire Diaries

Πότε συμβαίνει: Season 2, Επεισόδιο 22

the-vampire-diaries-damon-elena-first-kiss

O Damon πεθαίνει από δάγκωμα λυκανθρώπου. Η Elena σε μια έξαψη YOLO του χαρίζει ένα παθιασμένο -κατηγορία get a room-φιλί.

The Office

Πότε συμβαίνει: Season 2, Επεισόδιο 22

theoffice_risegr

O Jim είναι ερωτευμένος με την Pam, η Pam μιλάει στον τηλέφωνο με την μαμά της, τα νέα είναι μάλλον άσχημα. Ο Jim δεν δίνει σημασία στο timing, την φιλάει επιτέλους.

True Blood
Πότε συμβαίνει:Season 3, Επεισόδιο 10

eric-and-sookie-first-kis_risegr

Κανένα νόημα δεν θα είχε ζωή του Eric αν, λίγο πριν πεθάνει, δεν χάριζε ένα φιλί στην Sookie. Η Sookie ακούει και παίρνει πρωτοβουλίες…

House

Season 5, Επεισόδιο 6

housecuddy_risegr

H Cuddy παραιτείται από κάθε προσπάθεια να μείνει έγκυος. Ο House δεν μπορεί να καταλάβει γιατί φέρεται όπως φέρεται. Τι πιο φυσικό από το να φιληθούν.

The Big Bang Theory

Πότε συμβαίνει: Season 1, Episode 6

Είναι Halloween, η παρέα κάνει party. H Penny είναι ντυμένη σέξι γατούλα, ο Leonard είναι hobbit και επίσης είναι λίγο τσαντισμένος με τον πρώην της Penny που επέστρεψε για να της κάνει την ζωή μαρτύριο. Λίγο αργότερα η Penny βάζει τα κλάματα και ο Leonard προσφέρει ώμο. Κερδίζει φιλί…

Lost

Πότε συμβαίνει: Season 1, Επεισόδιο 8

lostkiss_risegr

O Sawyer πληγωμένος, η Kate θέλει να μάθει τι συμβαίνει, με αντάλλαγμα τι άλλο; ΦΙΛΙ.

Friends

Πότε συμβαίνει: Season 2, Επεισόδιο 7

rossrachel_risegr

To Central Perk σχολάει, η Rachel καθαρίζει, ο Ross είναι θλιμμένος που δεν πήρε γάτα (κλασσικός Ross), γίνεται ένας ψιλοχαμός μεταξύ τους. Στο τέλος φιλιούνται.

[themify_button ]Του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]