Καλύτερα αργά, παρά ποτέ!

Η επιτυχία και η αναγνώριση της καριέρας και των κόπων δεν έρχεται σε μια μέρα. Η υπομονή, το κουράγιο, η επιμονή και η εξέλιξη, είναι βασικά χαρακτηριστικά – κλειδιά για την πορεία προς την επιτυχία.

Εμείς λατρεύουμε τους φιλόδοξους και ταλαντούχους ανθρώπους, που δεν τα παρατούν ποτέ και είναι σίγουροι για τις ικανότητες τους.

Ακολουθούν μερικοί ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι μετά τα 40 και καλό είναι να πάρουμε έμπνευση από την πορεία τους.

1

Έκανε το ντεμπούτο του στην ηλικία των 34 και μετά εξαφανίστηκε από τις οθόνες για μεγάλο διάστημα. Έγινε δημοφιλής όταν κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία «Driving Miss Daisy» στην ηλικία των 50.

2

Ο Tommy Lee Jones παρά το ταλέντο του στην άθληση και το ποδόσφαιρο, αφιέρωσε τη ζωή του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.  Ωστόσο, έλαβε ευρεία αναγνώριση στην ηλικία των 47 και βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ταινία «Ο φυγάς».

3

Η Mc Carthy πέτυχε μεγάλη επιτυχία και φήμη για την ταινία «Bridesmaids» το 2011. Απέδειξε στον κόσμο ότι τα 40 δεν είναι ηλικία, που μπορεί να σταματήσει μια καριέρα.

4

Ο Samuel Jackson έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες, πριν από τα 40. Ωστόσο, έγινε γνωστός ταινία για την «Pulp Fiction» του Quentin Tarantino, η οποία του χάρισε και υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού ρόλου.

5

O Nielsen κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση στα 54, όταν πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Airplain». Ήταν καθοριστική ταινία για την καριέρα του και του έδωσε φήμη κωμικού.

6

Η Kathy Bates εμφανίστηκε σε πολλούς δεύτερους ρόλους, αλλά κέρδισε Όσκαρ στα 42, για το ρόλο της στην ταινία «Misery».

7

Οι προσπάθειες του Pierre Richard για να έρθει στο προσκήνιο ήταν άκαρπες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απέκτησε, όμως, παγκόσμια φήμη στα 42.

8

Ο Steve Carrell έκανε δουλειές του ποδαριού και ανταποκρίσεις για εκπομπές. Αναγνωρίστηκε το ταλέντο του μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The 40 -year -old Virgin», όταν ήταν 43.

9

Η Kim Catrall έγινε γνωστή από το «Sex and th city». Λίγοι γνωρίζουν, ότι επί πολλά χρόνια συμμετείχε και απέτυχε σε πολλές ακροάσεις και castings.

10

Του πήρε πολλά χρόνια για να γίνει διάσημος στην κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά ο Jean Reno έλαβε διεθνή αναγνώριση μετά την ταινία «Subway».