Κι όμως, κι όμως!

Κι όπως λέει το άσμα συναδέλφου τους, του Mick Jagger, «Old habbits die hard…«, μάλλον ισχύει και για όλες τις παρακάτω συνήθειες που έχουν αναπτύξει, με τα χρόνια, η κάθε μια από τις 10 παρακάτω star του Hollywood!

Britney Spears & Οlivia Wilde
famous-1-risegr

Για την Britney οι περισσότεροι μάλλον το ήξεραν, αλλά τα φαγωμένα νύχια δεν είναι μόνο για αυτή κακός μπελάς! Και η Olivia Wilde έχει αναγνωρίσει το ελάττωμά της αυτό και προσπαθεί, όπως και η Britney, να το ελαττώσει…

Sarah Jessica Parker & Halle Berry
famous-2-risegr

Αυτό μάλλον είναι λίγο πιο σοβαρό μιας και όσοι από εμάς δεν το κάνουν δεν μπορούμε να καταλάβουμε το Γιατί! Οι δυο αυτές κυρίες δαγκώνουν το εσωτερικό του μάγουλού τους αλλά και τα χείλη τους με αποτέλεσμα ο πόνος να μην είναι υποφερτός και να ταλαιπωρούνται από το κεφάλι τους!

Rihanna & Kylie Jenner 
famous-3-risegr

Όπως όλοι μας, έτσι και αυτές, έχουν εθισμό στα… social media! Ακόμα και ψυχολόγος έχεις πει στην ίδια την Rihanna πως είναι πραγματικά εθισμένη και πως φοβάται μη γίνει αντι-δημοφιλής! Όσο για την Kylie; Τα κοινωνικά δίκτυα, λέει η ίδια, την οδήγησαν σε ενέσεις ομορφιάς και πως είναι τα πάντα γι΄αυτή. Μάλιστα… Μην ξεχνάμε και τη Selena, που πήγε σε κλινική για να απεξαρτηθεί (δες εδώ)…

Barbra Streisand & Mila Kunis
famous-4-risegr

Το junk food ποτέ δεν πεθαίνει κι αυτό το αποδεικνύεται από 2 ακόμα celebrities του Hollywood που δεν ντρέπονται να πουν πως εάν ο ρόλος τους δεν απαιτεί δίαιτα τότε τρώνε όλη μέρα junk!

Lana Del Rey & Katherine Heigl
famous-5-risegr

Δυο ακόμη star με άσχημη συνήθεια, αυτή του καπνίσματος! Το κάπνισμα δεν δείχνει να κάνει κακό πάντως στη φωνή της Lana η οποία ισχυρίζεται πως δεν μπορεί το πρωί χωρίς μια κούπα καφέ και ένα τσιγάρο!

Cameron Diaz & Katy Perry
famous-6-risegr

Μανία με την καθαριότητα, κι όμως! Τόσα λεφτά βγάζουν το χρόνο κι επιμένουν να κάνουν οι ίδιες πολλές από τις δουλειές του σπιτιού τους! Συγκεκριμένα η Diaz δεν ανοίγει καν με γυμνά χέρια τις πόρτες αλλά με τους αγκώνες της(!!!), ενώ η Perry κουβαλάει μαζί της γύρω στις 20 οδοντόβουρτσες και τα βουρτσίζει 6 φορές τη μέρα! Αρρώστια!

Jessica Simpson & Adele
famous-7-risegr

Η κάθε μια από τις παραπάνω έχει διαφορετικού είδους κόλλημα με τις τσίχλες: Η Αdele μασάει ακόμα και κατά τη διάρκεια των συναυλιών της ενώ η Simpson τσίχλες νικοτίνης! Το παράξενο με τη 2η είναι πως δεν έχει καπνίσει ποτέ απλώς της αρέσει η γεύση. Τι να πεις…

Keira Knightley & Helen Mirren
famous-8-risegr

Βρίζουν και βρίζουν πολύ! Άσχημο μεν για αυτές τις 2 κυρίες, καλό δε μιας και δεν κρύβουν ποτέ το τι αισθάνονται!

Victoria Beckham & Christina Aguilera
famous-9-risegr

Αυτό μπορεί να μην το καταλάβουν πολλές μιας και οι περισσότερες από εμάς το έχουμε, αλλά οι άντρες τους το ξέρουν! Συγκεκριμένα, είναι τόσο σπάταλες και έχουν τόση μεγάλη μανία με τα ψώνια που το χρόνο μόνο δίνουν 150.000 δολάρια στα ρούχα!

Jennifer Lopez & Sofia Vergara
famous-10-risegr

Μήπως να μην πούμε τη συνήθεια αυτή καλή και όχι τόσο άσχημη; Γιατί βλέπουμε πως η μανία τους με τον καφέ τις κρατάει νέες! Δεν μπορούν σου λέει χωρίς 2 φλιτζάνια καφέ το πρωί!

Δες εδώ 15 celebrity αδέρφια του Ηοllywood που μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους!