Όταν μόνο 10 λέξεις αρκούν για να σε τρομοκρατήσουν!

Τα πράγματα και οι ιστορίες που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις αγνό τρόμο και να  κουκουλωθείς με την κουβέρτα σου ακόμα κι αν έξω έχει 40 βαθμούς, σπανίζουν αισθητά όσο μεγαλώνεις και είναι λογικό. Ωστόσο υπάρχουν πάντα εκείνες οι μικρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και αποδεικνύουν περίτρανα πως αν μια ιστορία είναι καλογραμμένη θα κάνει τα γόνατά σου να λυγίσουν ακόμη κι αν ο όγκος της είναι ελάχιστος, ακόμα κι αν είναι μόλις 2 προτάσεις…

«Η κόρη μου δεν σταματούσε να κλαίει όλο το βράδυ. Πήγα στον τάφο της και της ζήτησα να σταματήσει αλλά δεν με άκουσε .» 

tromos01-risegr

Πηγή φωτογραφίας

«H ώρα στο ξυπνητήρι μου ήταν 12:07 κι ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα πριν μπήξει τα νύχια της στο στήθος μου και με το άλλο χέρι πνίξει τις κραυγές μου. Ξύπνησα ανακουφισμένος, ήταν μόνο ένα όνειρο. Η ώρα ήταν 12:06 και η πόρτα του δωματίου μου άνοιξε μ ε ένα σιγανό τρίξιμο…»

tromos02-risegr

Πηγή φωτογραφίας

«Ξύπνησα ακούγοντας τα χτυπήματα στο γυαλί. Νόμιζα πως ήταν το παράθυρο μέχρι που κατάλαβα ότι ο ήχος έρχεται από τον καθρέφτη… Ξανά!»

tromos03-risegr

Πηγή φωτογραφίας

«Tα σκεπάσματα ήταν πάντα το καταφύγιο μου στο κρεβάτι μου. Έχουν φύγει όλοι είμαι μόνος στο σπίτι, κριμένος κάτω από τα σκεπάσματα.  «Είναι χαζό που φοβάμαι;» Αναρωτιέμαι δυνατά στο άδειο κρεβάτι. «Μην ανησυχείς φιλαράκο, δεν θα μας βρει κανείς εδώ.» Μου αποκρίνεται η φωνή.»

tromos04-risegr

Πηγή φωτογραφίας

«Μετά από μια τρομερά κουραστική μέρα στη δουλειά, γύρισα σπίτι και βρήκα την κοπέλα μου να κρατά το παιδί μας στην αγκαλιά. Δεν ξέρω τι ήταν τρομακτικότερο να βλέπω την νεκρή κοπέλα μου να κρατά αγκαλιά το επίσης νεκρό παιδί μας ή να ξέρω ότι κάποιος διέρρηξε το σπίτι μας και τους έβαλε σε αυτή τη θέση. «

tromos05-risegr

Πηγή φωτογραφίας

«Είναι ώρα για ύπνο, το πόδι σου είναι κάτω από την κουβέρτα και φοβάσαι το τέρας που το αγγίζει. Καλύπτεσαι ολόκληρος με την κουβέρτα.  Το τέρας είναι ακόμα εκεί.»

tromos06-risegr

«Την στιγμή που τον σκεπάζω τον ακούω να μου λέει «Μπαμπά σιγουρέψου ότι δεν υπάρχουν τέρατα στο δωμάτιο.» κοιτάζω δεξιά κι αριστερά και κάτω από το κρεβάτι του και τον βλέπω να με κοιτά κρυμμένος εκεί με δακρυσμένα μάτια. «Μπαμπά, κάτι είναι πάνω στο κρεβάτι μου.» «

tromos07-risegr

«Άκουσε την μητέρα της να την φωνάζει από τον κάτω όροφο. Η μικρή βγήκε από το δωμάτιο της και κατευθύνθηκε προς τη σκάλα. Ξαφνικά η μητέρα της την τράβηξε πριν προλάβει να κατέβει και την έβαλα στο δικό της δωμάτιο. «Το άκουσα κι εγώ», της είπε.»

tromos 08

Πηγή φωτογραφίας

» «Δεν μπορώ να κοιμηθώ» ψιθύρισε ξύπνησα παγωμένος και στα χέρια μου κρατούσα το φόρεμα το φόρεμα με τον οποίο την είχαμε θάψει.»

tromos09-risegr

«Mε ρώτησε γιατί αναπνέω τόσο βαριά. Δεν ανέπνεα!»

tromos10-risegr

Πηγή