Εντάξει ρε παιδιά είπαμε, αλλά εσείς το παρακάνατε!

Το Photoshop είναι στη ζωή μας πια για τα καλά και όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ασχοληθεί μαζί του. Όπως φαντάζεσαι, οι celebrities δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες φετινές φωτογραφίες των celebrities εκεί έξω (είτε προσωπικές τους, είτε επαγγελματικές) που όχι μόνο έχουν δεχτεί photoshop, αλλά ήταν κι αποτυχημένο.

Kendall Jenner-Gigi Hadid 

photoshop01-risegr

Bλέπεις κάτι περίεργο σε αυτή την φωτογραφία για τα 10 χρόνια του περιοδικού W; Ω ναι, τα κορίτσια δεν έχουν γόνατα. Πολύ ωραία δουλειά.

Serena Williams

photoshop02-risegr

Περιοδικό People και η μέση της Serena είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με αυτό που θα περίμενες.

Rumer Willis

photofails00-risegr

H ηθοποιός ανέβασε μόνη της την συγκεκριμένη φωτογραφία από το Vanity Fair, κατηγορώντας τους ότι «πείραξαν» το λαιμό της.

Victoria Beckham

photoshop04-risegr

H Victoria χωρίς μηρό; Κι όμως αυτό συνέβη στην κινέζικη Vogue. Nτροπή.

Amanda Holden

photofail01-risegr

H Amanda ανέβασε αυτή την φωτογραφία με θέα τη θάλασσα, ωστόσο οι φανς της την «έκραξαν ότι έχει επέμβει στην φωτογραφία Είμαι σίγουρος ότι ο ορίζοντας είναι πάντα έτσι χαλασμένος» έγραψε κάποιος… Κακίες!

Britney Spears

bsphotoshop-risegr

Η Britney Spears με το μαγιό της στην πισίνα κι όλα μοιάζουν ιδανικά. Όλα εκτός απο τα πλευρά της για τα οποία οι περισσότεροι επιμένουν πως έχουν πειραχτεί.

Tα μοντέλα της Victoria Secret


Όλα καλά με αυτή τη φωτογραφία, αλλά το μπράτσο της κοπέλας στα αριστερά, μάλλον παρά είναι επεξεργασμένο… Ύποπτο, πoλύ ύποπτο.

Priyanka Chopra

photomaxim-risegr

Η ηθοποιός εμφανίστηκε αδυνατισμένη με την βοήθεια του Photoshop στο καλοκαιρινό τεύχος του Maxim της Ινδίας, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ίντερνετς. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, η ίδια έκανε αυτό το tweet.

photomaxim002-risegr

Meghan Trainor

photofails-risegr

H τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία όπου έδειχνε πως είναι στην πραγματική της ζωή  σε σχέση με τις αλλαγές που υπέστη για το video clip του τραγουδιού «Me Too»  κράζοντας στη συνέχεια την φάση με το Photoshop.

Khloe Kardashian


Τον περασμένο Φεβρουάριο η Chloe ανέβασε αυτή τη φωτογραφία όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη. Φυσικά οι ακόλουθοί της την έκραξαν για την χρήση του Photoshop κι εκείνη απλά απάντησε πως ήθελε να δείχνει καλύτερη από συνήθως και ανταγωνίζεται συνέχεια τον εαυτό της. Πολύ σωστό και ώριμο #ΝΟΤ

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]