Χαστούκι Νατάσας Αθήνη σε Δήμητρα Λιάνη: Ακόμα πονάμε.

Το έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν στιγμές που η ελληνική τηλεόραση μοιάζει με ένα άμυαλο, οριακά παρανοικό κατασκεύασμα, επικίνδυνο για τη ψυχική μας υγεία. Η επικείμενη πρεμιέρα του 4ου Horrrorant Film Festival (4 Μαίου) μας ενέπνευσε να θυμηθούμε τις στιγμές της ελληνικής TV που μοιάζουν με σύντομες ταινίες τρόμου,που είναι ο Τρόμος.

Όταν σε έχει βιάσει κουνούπι

Τι βλέπεις: Κι όμως, δεν είναι κάποιο ψευδώνυμο ή κάποια φαντασίωση, αλλά ο συγκεκριμένος κόνωπας αν κρίνουμε από την περιγραφή, ήταν τουλάχιστον γιγαντιαίος και δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί την καλεσμένη της εκπομπής. Σε τι κόσμο ζούμε Θεέ μου;

Ένας καθηγητής σε απόγνωση

Τι βλέπεις: Ένας καθηγητής (μουσικής ακαδημίας) ντυμένος πολυέλαιος παθαίνει νευρικό παραλήρημα και μπλέκει σε ένα ατελείωτο λογύδριο από τη Ξανθιά Νάνσυ ως τον Λευτέρη Μοναστηριώτη και τους Times και τα Νέα Του Ψαροντούφεκου. Μαζί του μια αλληλουχία «κριτών» κι άλλων παράξενων ανθρώπων εκτοξεύει και δέχεται προσβολές και άλλες κατινίες στην πιο ωμή αποκαθήλωση ενός τηλεοπτικού θεσμού όπως το talent show (τουλάχιστον όπως το γνωρίσαμε την περασμένη δεκαετία).

Κιτρινιές (και καρυδιές)

Τι βλέπεις: Play και pause κατευθείαν στο 2.45, για να πάρεις μια χορταστική γεύση από το είδος των ανθρώπων που σήμερα βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο ως τρίτο κόμμα.

Ένας υπόδικος για δολοφονία, στα πρώτα του βήματα

Τι βλέπεις: Στέφανος Κοκκολογιάννης, ένας από τους πιο μισητούς παίκτες σε ριάλιτι όπως έχουμε γράψει κι εδώ, στην λίγο πιο αγνή εκδοχή του, όταν δεν ήταν υπόδικος για σοβαρότατα εγκλήματα.

Και κάπως έτσι μισήσαμε το θέατρο… για πάντα!

Τι βλέπεις: Θέαμα που σε κάνει να θέλεις να πάρεις το μαχαίρι και να αχρηστεύσεις την ακοή σου.

Το να ανακαλύπτεις νέα ταλέντα έχει πάντα ενδιαφέρον #NOT

Τι βλέπεις: Ένα κορίτσι εντελώς ακατάλληλο για επαγγέλματα που περιλαμβάνουν αιχμηρά αντικείμενα όπως νυστέρι, κλπ.

Δύσκολο πράγμα ο έρωτας σου λέει…

Τι βλέπεις: Μια ερωτική διαμάχη που θα μπορούσες άνετα να την περιγράψεις ως το  Βασικό Ένστικτο (Βουκολική έκδοση).

Παλιά οι ειδήσεις είχαν επίπεδο…

https://www.youtube.com/watch?v=limk4zChOQM

Τι βλέπεις: Ανθρώπους να αντιλαμβάνονται το shock value που μπορεί να τους χαρίσει η τηλεόραση, εντελώς διαφορετικά: Από τη μια ένας παραδοσιακός Ελληναράς που προσπαθεί να κάνει επίδειξη κτηνώδης δύναμης/ογκώδους άγνοιας μειώνοντας μια παρουσία που διαφέρει από το μέσο όρο (Τραβεστί) και από την άλλη η Τζένη Χειλιουδάκη επιχειρεί μάλλον άγαρμπα να ξεγυμνώσει (#diplis) τη σεμνοτυφία, με μια κίνηση που ξάφνιασε.

Πόνος στα μάγουλα (και τα μάτια)

Τι βλέπεις: Στο 1.05 (ok, μπορείς να δεις ολόκληρο το video, Μαλβίνα είναι αυτή!) η Νατάσα Αθήνη- Τσούνη χαστουκίζει την Δήμητρα Λιάνη σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ ακούγονται «ΑΑΑΑΑ» και άλλες εκφράσεις τρόμου. Μπορείς να νιώσεις τον παφλασμό στο μάγουλο της «συγγραφέως» και φυσικά τον πόνο.

Επίσης πραγματικές ταινίες τρόμου μπορείς να απολαύσεις στο 4ο Horrorant Film Festival, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ!

[themify_button ]RISE Team[/themify_button]