Σοβαρά πού πάνε και τα σκέφτονται;

Πόσες φορές στη ζωή σου έχεις πει μέσα σου «πω, αυτό είναι για φάγωμα»; Σκέψου τώρα να μπορούσες να έβρισκες κάπου 12 φαγώσιμες θήκες Iphone. Το πρώτο και σημαντικότερο που μπορείς να πάθεις, είναι ότι μπορεί κάποιος όντως να μπερδέψει τη θήκη σου για φαγώσιμη και να σου κόψει μια μπουκιά από το διαμαντάκι σου. Πρόσεχε, έχει πέσει πείνα!

Αρχίζουμε!

Και το μενού πρέπει να αρχίσει με τα ορεκτικά. Και τι πιο νόστιμο από ένα κομμάτι χοιρινής ωμοπλάτης. Λοιπόν, αγόρασε μια θηκούλα για τη σπαλομπριζόλα σου τώρα και μη μιλάς!

i phone case 1

Pε φίλε, οι Ιάπωνες έχουν θέματα. Ποιος παλαβιάρης θα αγοράσει αυτές τις θήκες; Ποιος καθυστερημένος, πείτε ποιος, θα πάρει θήκη με ρύζι και αυγά ψαριού! Έλα, σοβαρά μιλάμε τώρα;

i phone case 2

Πες μου έναν ή μάλλον δείξε μου έναν που θα έχει κινητό με γαλλικό τοστ με αυγό μελάτο για θήκη. Έναν θέλω, όχι παραπάνω, για να τον χτυπήσω με όση δύναμη έχω!

iphone case 3

Σοβαρά τώρα; Ποιος αγοράζει, μωρέ, θήκη με ρύζι και γαρίδες;

iphone case 4

Καλά αυτή η φωτογραφία είναι πολυσυλλεκτική! Έχει 4 θήκες. Έχει με αυγό με μπέικον, με ρύζι άσπρο και σουσάμι, με τηγανητό ρύζι και τη θεϊκή με noodles και τηγανητή πιπεριά. Ούτε στα Βλάχικα τέτοια περιποίηση!

iphone case 5

Για να κλείσουμε με τα αλμυρά, σου άφησα για το τέλος τηγανητό σολομό με ρύζι πάλι! Με βρίσκεις gourmet τύπο;

iphone case 6

Έπηξες στο αλάτι… Φάε ένα μπισκότο παγωτό ή μια βάφλα ! Η Apple φροντίζει πάντα για τους πελάτες της!

Πόσο μου αρέσουν οι γρανίτες! Να είστε καλά, ρε παιδιά στην Apple, που με κάνατε να τις μισήσω! Μόνο αυτό έχω να πω..

iphone case popsicle

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τα ξυλάκια παγωτό έξω από αυτό το cultιλίκι! Εντάξει, για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ θα την έπαιρνα αυτήν τη θήκη.

iphone case 10

Και τώρα μακαρόν. Αυτή η θήκη βασικά μου αρέσει πιο πολύ από όλες. Έχει τα πιο ζωντανά ψεύτικα μακαρόν που έχω δει ποτέ μου! Μη την κράξεις γιατί θα σε βρω και θα σε κάνω μακαρόν!

iphone case 11

Για να σου κάτσει σαν πέτρα στο στομάχι, ίσως η πιο βαριά θήκη που θα βρεις ποτέ! Η θήκη τούρτα… Μα καλά, τούρτα, ρε φίλε; Ας μου λύσουν μια απορία, πώς χωράει σε παντελόνι αυτό το πράγμα;

iphone case 12

[themify_button ]Του Θανάση Πασσά[/themify_button]