«Αγανακτισμένοι», ελληνικό rap στη Εurovision και πρεμιέρα μιας νέας σειράς «Game Of Thrones» την έλεγαν…

2011, μια εποχή που μοιάζει κοντινή (μόλις 5 χρόνια πριν) αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ, πολύ μακριά από το Σήμερα. Οι παρακάτω εικόνες από το 2011, (με αφορμή αυτό το κείμενο) δείχνουν ξεκάθαρα πως τα πρόσωπα, οι συνήθειες, η pop κουλτούρα, η πολιτική, τα πάντα έχουν αλλάξει δραματικά. Λες και έχουμε μεταφερθεί σε άλλο πλανήτη.

 

«Winter Is Coming»

…ονομαζόταν το πιλοτικό επεισόδιο μιας σειράς που προβαλλόταν για πρώτη φορά, στις 24 Απριλίου. Μάλλον σου άρεσε και μάλλον είχες ένα προαίσθημα πως εκείνος ο χαρακτήρας, ο Ned Stark θα γινόταν πολύ σημαντικός για τη συνέχεια της σειράς…

game-of-thrones-season-4

εκτός αν

ήσουν «χιπστερ» και έβλεπες το «New Girl»,  αυτή τη νέα κωμωδία που έλεγαν όλοι ήταν «ξεκαρδιστική» και «λατρεμένη από το κοινό των hipsters».

ng_30_bath_group_1_2813_R2.jpg

…;ή άνηκες στους εκατοντάδες χιλιάδες που κάθε βράδυ συνωστίζονταν μπροστά από μια τηλεοπτική οθόνη, για να δουν ΑΥΤΟ:

001_to nisi-614x378

«Σταμάτα ότι κάνεις όμως, γιατί έχει «Eurovision» και έχουμε δυνατή συμμετοχή»

Λουκάς Γιώργας (Λουκάς ΠΟΙΟΣ;) και Stereo Mike σε ένα υβρίδιο hip hop/ζεϊμπέκικου με τίτλο «Watch My Dance» , το οποίο με τα «κοινωνικά» μηνύματα ελληνικής υπερηφάνειας στους στίχους και το (καλό) rap του Mike, μας χάρισε  την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη…

«Πάμε βόλτα Σύνταγμα, έχει πορεία και συνέλευση σήμερα, ξέρεις «Αγανακτισμένοι».»

«Μπά, ήμουν με τους γονείς μου χθες»

aganaktismenoi6

«Μήπως να πάμε να δούμε μια καλή ταινία που παίζεται στα σινεμά, παίζει κι αυτός ο ξανθούλης ο Ryan Gosling…»

Το «Σύννεφο»

images

«Τι είναι το «iCloud» ρε παιδιά; Εγώ που δεν έχω iPhone 4 μπορώ να βάλω τέτοιο;»ήταν μια απορία που δεν έμοιαζε τόσο παράξενη αν είχες smartphone της Apple τον Ιούνιο του 2011, την εποχή που ενεργοποιήθηκαν οι iCloud υπηρεσίες στην Ελλάδα.

BREAKING NEWS: Σταμάτα ότι κάνεις γιατί ο ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου – Πρωθυπουργός, προέδρος ΠΑΣΟΚ) ανακοίνωσε Δημοψήφισμα! Εσύ τι θα ψηφίσεις;


Ανακοίνωση Παπανδρέου για δημοψήφισμα από allthewebnews

«Στη μαμά σου το είπες;»

Διάλειμμα για να θυμηθούμε πώς ήταν η Ariana Grande το 2011... (ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ)

arianaold

Η Miley Cyrus…(ΜΑΙΛΑΡΑ)

mileyold

H Αdele (και το φάντασμα που κρύβεται στα μαλλιά της)

enhanced-14629-1459451234-2

H Jennifer Lawrence…

enhanced-10790-1459452941-1

Η Kim Kardashian..

kardasold

Kαι η  Lady Gaga!

gagaold

Kεφάλαιο: Διάστημα

mars

Τον Νοέμβριο του 2011, το Curiosity, το πιο άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο όχημα εξερεύνησης του πλανήτη Άρη στην σύγχρονη ιστορία, ξεκινάει το ταξίδι του για τον «Κόκκινο Πλανήτη». Προσεδαφίζεται τον Αύγουστο του 2012.

Το τέλος ενός πολέμου (και η αρχή ενός νέου)

Η χρόνια κλείνει με την επίσημη διακήρυξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την παύση των πολεμικών εχθροπραξιών με το Ιράκ, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.  Για το Ιρακ, ένας πόλεμος τελειώνει και ένας νέος – εμφύλιος αυτή τη φορά-ξεκινάει, με κύριους αυτουργούς τις δυνάμεις στρατευμάτων του Ισλαμικού κράτους, αλλά και τις δυνάμεις που παρεισφρύουν από τον πόλεμο της Συρίας, πυροδοτώντας τον όλεθρο που συνεχίστηκε για πολλά χρόνια μετά, γεννώντας παράλληλα, το τέρας που ονομάζεται «ISIS.

BAGHDAD, IRAQ - DECEMBER 15: US Forces Iraq colors are lowered during the flag casing ceremony on December 15, 2011 in Baghdad, Iraq. The ceremony officially marks the end of US military operations in Iraq, all U.S. troops are scheduled to be removed from Iraq by December 31. (Photo by Pablo Martinez Monsivais - Pool / Getty Images)

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]