Αυτό θα πει το ξέρουν σαν την παλάμη τους.

Θυμάσαι όταν ήμασταν μικροί πόσες ώρες περνούσαμε μπροστά στην οθόνη μας προκειμένου να τερματίσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι; Κάθε επίπεδο που περνούσαμε τότε ήταν αφορμή για μεγάλα γλέντια και χαμό που θα τον ζήλευε μέχρι και ο Αστερίξ. Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω πέρασαν πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι εσύ με το αγαπημένο τους video game και όχι μόνο αυτό, αλλά το έμαθαν τόσο καλά που πλέον μπορούν να το τελειώσουν πραγματικά πολύ γρήγορα (χρησιμοποιώντας διάφορα κρυφά περάσματα και κολπάκια) και μάλιστα με δεμένα μάτια. Όχι, δεν υπερβάλουμε καθόλου και η απόδειξη στα video που ακολουθούν.

Super Mario Bros

Αυτός ο λατρεμένος Ιάπωνας κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι βασισμένος μόνο στα ηχητικά εφέ και πετώντας κάμποσες σπίθες από το λουλούδι της φωτιάς.

Mike Tyson’s Punch-Out

Kι όμως ο χρήστης Sinister1 έπαιξε το συγκεκριμένο παιχνίδι για 48 λεπτά με δεμένα μάτια και παρέμεινε αήττητος.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Ο Drew Wissle όχι μόνο τερμάτισε το Ocarina of time με δεμένα μάτια φτάνοντας το στο 100% αλλά βιντεοσκόπησε την προσπάθειά του φτιάχνοντας μια σειρά από βιντεάκια.

Guitar Hero III: Legends of Rock

Ναι είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, αλλά αυτός ο τύπος το κατάφερε πραγματικά πολύ καλά.

Super Mario World

Τερμάτισε ολόκληρο το παιχνίδι κανονικότατα δίχως κόλπα και με δεμένα μάτια μέσα σε 23 λεπτά. Μόνο συγχαρητήρια του αξίζουν.