Εσύ πόσα από αυτά ξέρεις;

Τον Johnny Depp, τον λατρεύουμε είτε όταν παίζει ο ίδιος, είτε όταν δανείζει τη φωνή του σε αγαπημένα μας cartoon. Ήρθε όμως η ώρα για την απόλυτη πρόκληση. Ορίστε 5 cartoon στα οποία έχει δώσει τη φωνή του ο Johnny Depp και είμαστε σχεδόν σίγουροι πως δεν τα ξέρεις όλα και για να πούμε την αλήθεια κι εμείς ξαφνιαστήκαμε με μερικά.

Rango

O Rango είναι ένας χαμαιλέοντας που βρίσκεται στη δύση την στιγμή που μια πόλη αναζητά απεγνωσμένα σερίφη. Στο ρόλο του χαμαιλέοντα, φυσικά ο Johnny Depp.

H Νεκρή νύφη

Κλασικός κι αγαπημένος Tim Burton. Μαύρη μουσική κωμωδία για έναν ντροπαλό νέο, ο οποίος  κάνει πρόβα την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα σε ένα νεκροταφείο. Μια νεκρή γυναίκα βγαίνει από τον τάφο και θεωρεί πως η πρόταση έγινε σε εκείνη. Στις φωνές των πρωταγωνιστών Johnny Depp και Helena Bonham Carter.

 King of the Hill

Tούτο το cartoon δεν το ξέρουν πολλοί. Φανταστείτε μια συντηρητική πόλη στο Texas, όπου η άφιξη του χαρακτήρα του Depp, τα αλλάζει όλα.

Ναι είναι ο εκπαιδευτής Yoga.

Family Guy

Η συγκεκριμένη σειρά  χρησιμοποιεί κυρίως την φωνή του δημιουργού της Seth MacFarlane ξανά και ξανά σε διάφορους ρόλους. Σ αυτό το video πάντως την φωνή του ψαλιδοχέρη την κάνει όντως ο Johnny .

 Μπομπ Σφουγγαράκης

Πολλοί το έχουν δει, λίγοι το κατάλαβαν αλλά σε αυτό το επεισόδιο του Μπόμ σφουγγαράκη η φωνή του Jack Kahuna Laguna δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο κύριο Depp.