Εσύ παίζεις ακόμα fidget spinner;

Όλοι πάνω κάτω είχαν φανταστεί κάποιου είδους app για να παίζουν ακόμα και μέσω της τεχνολογίας το αγαπημένο τους fidget spinner, όμως ποτέ δεν είχαν φανταστεί πως όχι μόνο ένα αλλά περίπου 5 applications θα δημιουργούνταν για αυτήν την νέα μανία. Παρακάτω θα δείτε και εσείς πόσο γελοία μπορεί να γίνει η τεχνολογία -αν το θέλει…

1. Color Me Run

spinner-1-risegr

Το app του iOS oνόματι Color Me Run μας θυμίζει κάτι από PacMan καθώς σε βάζει να συλλέγεις δαχτυλίδια και να χρωματίζεις την κάθε πίστα με το χρώμα της επιλογής σου. Ναι αυτό, τίποτα παραπάνω.

2. Fidget Hand Spinner

spinner-2-risegr

Το Fidget Hand Spinner δεν διαφέρει σε κάτι από την πραγματικότητα. Απλά το κοιτάς να σπιντάρει συν το ότι σου λέει πόσες φορές έκανε «κύκλο» γύρω από τον εαυτό του και με τι ταχύτητα γυρίζει. Α μην ξεχάσουμε να πούμε πως μπορείς να δημιουργήσεις και τα δικά σου φανταστικά fidget spinner!

3. Spin The Monsters 

spinner-3-risegr

Εάν ποτέ φαντάστηκες το fidger spinner σου παντοδύναμο σούπερ ήρωα τότε ήρθε η στιγμή που θα το δεις να εξοντώνει φανταστικούς εχθρούς μέσω το application του Spin The Monsters! Έτοιμο να σώσει τη μέρα σου, ναι!

4. Fidget Spinner Toy

spinner-4-risegr

Βαριέσαι στα meeting; Δεν μπορείς να έχεις στα χέρια σου το αληθινό fidget spinner σου; Να η λύση! Πάρε το κινητό στα χέρια σου, κατέβασε το Fidget Spinner Toy και παίξε άφοβα χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα των συναδέλφων!

5. Spinner by Ketchapp

spinner-5-risegr

Με ειδική επιλογή του κατάληλλου fidget spinner για εσάς έχετε την δυνατότητα να φτάσετε πολύ ψηλά! Κι αυτό γιατί όσο παίζεις τόσες ευκαιρίες έχεις να ανέβεις ψηλά στη βαθμολογία κατάταξης του συγκεκριμένου app!