Το «Σ`Αγαπώ Για Πάντα», το sequel του «Σ`Αγαπώ Μ`Αγαπάς», το θυμάσαι;

Ας το παραδεχτούμε, πλέον το να ξεκινήσει κανείς να βλέπει μια σειρά και στο τέλος να απογοητευτεί, είναι από δύσκολο έως αδύνατο κι αυτό γιατί χάρη στα ίντερνετς, ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις κάθε φορά. Στο παρελθόν ωστόσο η φάση δεν ήταν τόσο απλή κι εξ αιτίας αυτού πέσαμε στην παγίδα και είδαμε διάφορες σειρές που πραγματικά δεν άξιζαν το χρόνο μας κι αυτό όχι γιατί είχαν κακούς ηθοποιούς απαραίτητα, αλλά γιατί στις συγκεκριμένες σειρές ένα η περισσότερα πράγματα δεν πήγαν καθόλου  καλά.

 Το Ρετιρέ

Ω ναι, έφτασε η στιγμή να το παραδεχτούμε δημόσια. Το Ρετιρέ ήταν κακή σειρά, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό.  Είχε χαρακτήρες που μιλούσαν παράξενα μεταξύ τους και διαλόγους κάπως ψεύτικους.Φυσικά έλειπαν οι ατάκες τι εννοείς; Εκτός αν κάποιος φίλος σου ποτέ σου είπε «καλά άκου ατακάρα που άκουσα βλέποντας ρετιρέ» . Πριν σκεφτείς ότι πιθανότατα έτσι ήταν το χιούμορ στις αρχές των 90s, θα σου πούμε απλά μια λέξη. Απαράδεκτοι!

Σφηνάκια

Μια σειρά που βασίστηκε εξ ολοκλήρου στο αμερικάνικο στυλ κωμωδίας και σε πραγματικά κρύα αστεία. Παίχτηκε πρώτα στον Ant-1 και στην συνέχεια μετακόμισε στον Alpha αλλάζοντας όνομα. Έξυπνο σαν ιδέα αλλά πραγματικά κακό σαν εκτέλεση!

Σ’ Αγαπώ για Πάντα

Κακή προσπάθεια επανάληψης του Σ΄ αγαπώ μ΄ αγαπάς με τον Τάσο Χαλκιά και την Άννα Παναγιωτοπούλου να υποδύονται ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Το θέμα είναι πως όταν έχεις απολαύσει τη Δήμητρα και τον Θοδωρή να δίνουν ρεσιτάλ στο συγκεκριμένο κόνσεπτ,  αυτή η νέα προσπάθεια μοιάζει απλά λάθος .

Βότκα πορτοκάλι 

Άλλη μια σειρά με καλούς ηθοποιούς που όμως μοιάζει να θέλει να επαναλάβει πράγματα που έχουμε δει άπειρες άλλες φορές με υπερβολικούς χαρακτήρες και μέτριο χιούμορ . Ναι, είναι τόσο κακή όσο και το τραγούδι τον τίτλων της

Χήρες club 

Η γυναίκα και οι 2 ερωμένες ενός γαιοκτήμονα. τσακώνονται για την περιούσια του, μετά τον ξαφνικό θάνατό του. Ανθρώπινες σχέσεις και προβλήματα σε μια κωνική σειρά από την οποία κανείς ποτέ δεν είδε ολόκληρο επεισόδιο.

[themify_box ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]

Δες εδώ  Πού χάθηκαν: 10 άλλοτε πολύ δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιοί που σήμερα είναι εξαφανισμένοι