Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να εξελιχτούν σε ξυλίκι…

Πετάει ο γάιδαρος; Κι όμως, γι ΄αυτούς πετάει! Υπήρχαν στιγμές στην Ελληνική τηλεόραση (και θα συνεχίσουν να υπάρχουν) που οι πρωταγωνιστές των καβγάδων, πολιτικά πρόσωπα πάντα, όχι μόνο προσπάθησαν να μας αποδείξουν ότι ο γάιδαρος πετάει, κατά τα λεγόμενά τους, αλλά τσακώθηκαν και μεταξύ τους για το ποιος «γάιδαρος» πετάει καλύτερα. Για όνομα!

Με αφορμή την πρόσφατη σύγκρουση του Ηλία Κασιδιάρη με τον Νίκο Δένδια στη Βουλή (δες εδώ) με φρασεολογία και ύφος που αρμόζουν μόνο σε σπίτια με Κόκκινο Φανάρι, θυμόμαστε ξανά εκείνους τους καβγάδες πολιτικών προσώπων (on camera) που άφησαν εποχή.

5. Zωή Κωνσταντοπούλου – Σία Κοσιώνη

kosioni-risegr

Ξεκινάμε με την πιο λάιτ, ίσως, ελληνική εκδοχή τσακωμού. Σία ρωτάει, Ζωή απαντάει. Σία ανταπάντησε, Ζωή ρώτησε: ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; Και κάπως έτσι αυτή η φράση θα μείνει στην ιστορία…

4. Πόπη Τσαπανίδου – Μάκης Βορίδης

tsap-risegr

Kαι επειδή το κανάλι του Φαλήρου έχει την τιμητική του δεν θα μπορούσε να λείψει και αυτός ο καβγάς: Aπό τις σπάνιες φορές που είδαμε την Πόπη Τσαπανίδου εκτός ορίων. Από θύτης, «θύμα» ο κος Μάκης Βορίδης φυσικά. Με την Πόπη πας να τα βάλεις ρε συ Μάκη; Ας πρόσεχες…

3. Φωτεινή Πιπιλή – Ραχήλ Μακρή

makri-risegr

Η υποψήφια, πλέον, της Λαικής Ενότητας Ραχήλ Μακρή εκτός από το να απασχολεί τα μέσα με τις επιλογές κουστουμιών της, καταφέρνει πολύ καλά ως τώρα και απασχολεί κατά καιρούς και με τους καβγάδες της. Αποκορύφωμα; Να την αποκαλέσει on air η κα Πιπιλή «ξερόλα» και «αγράμματη».

2. Βάσια Τριφύλλη – Απόστολος Γκλέτσος

trifili-risegr

Εμείς οι 2 οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι. ΝΟΤ. Γιατί όπως βροντροφώναξε φεύγοντας από το πλατό «Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε ΜΠΙΠ!«. Σωστή!

Kαι στην 1η θέση είναι… TA TAN TA TAAAN:

1. Λιάνα Κανέλλη – Ηλίας Κασιδιάρης

ksiliki-risegr

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.-

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]