Θα κλείναμε εισιτήριο κανά δίμηνο πριν. 

Όλο αυτό που συμβαίνει με τις υπερωικές ταινίες τα τελευταία χρόνια το λατρεύουμε -ειδικά τωρα που περιμένουμε τον Deadpool και ας μην γελιόμαστε, αν η Marvel δεν αποφάσιζε να φτιάξει το περιβόητο ενιαίο σύμπαν της, με τις σόλο ταινίες κάθε ήρωα και τους Avengers, η φάση θα ήταν τελείως διαφορετική. Υπάρχει ωστόσο ένας ήρωας που αδικείται ξεκάθαρα μέσα στο χαμό. Ο Hulk. Όσο κι αν διαφωνήσεις (που μάλλον δεν..), ο πράσινος γίγαντας της Marvel, έχει πολύ καιρό να βγάλει την δική του solo ταινία και στους Avengers του κλέβουν ξεκάθαρα τη δόξα οι Iron Man, Thor, Captain America. Και να πεις ότι στα comics δεν έχει ενδιαφέρον; Ορίστε 5 ιστορίες με τον Hulk που θέλουμε να δούμε στον κινηματογράφο χθες και θα δώσουν στη saga νέα πνοή.

Planet Hulk

hulk 001

Ο Hulk στέλνεται σε άλλο πλανήτη προκειμένου να μην θέσει ποτέ τη Γη σε κίνδυνο με τα βίαια ξεσπάσματά του. Τελικά καταλήγει να γίνει μονομάχος στην αρένα του πλανήτη και οργανώνει επανάσταση για να σώσει τον εαυτό του και τους άλλους μονομάχους. Απλά κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το.

World War Hulk

hulk 002

Ουσιαστικά πρόκειται για τη συνέχεια του Planet Hulk, οπού ο ήρωάς μας επιστρέφοντας στη Γη αποφασίζει να εκδικηθεί γιατί…  Ας πούμε πως δεν το πήρε και πολύ καλά που τον στείλανε σε άλλο πλανήτη. Αποτέλεσμα; Θέτει εκτός μάχης κόσμο και ντουνιά. Τους περισσότερους από τους Avengers και τους Fantastic 4 (βάσει της πιο πρόσφατης ταινίας, τους άξιζε).

Hulk VS Wolverine

hulk 003

Αίματα, δολοφονικές ατάκες οργής και ξύλο που θα κάνει όποιο πολεμιστή έχεις στο μυαλό σου να μοιάζει γατάκι με φουντωτή ουρά. Α, μια παράκληση, αν ποτέ θελήσετε να το κάνετε αυτό φέρτε πίσω τον Hugh Jackman, ευχαριστώ.

Hulk Vs Red Hulk

hulk 004

Ε ναι, αυτό (μαζί με το Planet Hulk) το θέλουμε τώρα. Ο στρατηγός Ross προκειμένου να πιάσει τον πρασινούλη αγαπημένο προκαλεί στον εαυτό του την ίδια έκρηξη  που μεταμόρφωσε τον Banner σε Hulk, με την διαφορά ότι εκείνος γίνεται κόκκινος. Μάντεψε τι ακολουθεί… Ξύλο, ξύλο και ξύλο μια πραγματική σύγκρουση τιτάνων.

Ultimate Human

hulk 005ώ

Πρόκειται για μια σειρά πιο «μαύρων» και σοβαρών ιστοριών του σύμπαντος της Marvel όπου ο Tony Stark έχει πρόβλημα αλκοολισμού ενώ ο Hulk όταν μεταμορφώνεται «τρελαίνεται» εντελώς σε βαθμό που σκοτώνει ακόμη κι αθώους πολίτες. Όταν ο Tony βρίσκει τη θεραπεία για να τον ξανακάνει άνθρωπο οι δυο τους συναντιούνται όμως εμφανίζεται κι ένας καινούριος αντίπαλος. Τι θα επιλέξει ο Tony; Να σώσει τον Banner/ Hulk ή την πόλη;