Είναι αυτό που λέμε κοντά τα χέρια σου 

Ζουλήγματα φωνές και συνεχής παραβίαση του προσωπικού χώρου. Ορίστε 6 πράγματα που μόνο όσοι σιχαίνονται τις αγκαλιές θα καταλάβουν. Nαι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και ίσως είναι περισσότεροι από ότι νομίζεις!

Τους ανθρώπους που θέλουν συνέχεια να σε αγκαλιάζουν 

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που είτε τους πεις. «Είσαι ο σημαντικότερος φίλος που είχα ποτέ, δεν θέλω να σε χάσω.» είτε «Ωραίο πάρτι αυτό, πολύ καλή ιδέα να έρθουμε» , θα έχουν την ίδια αντίδραση: Ένα μακρόσυρτο «ωωω » και πριν προλάβεις να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει, 2 χέρια θα απλωθούν γύρω σου στην πιο αναπάντεχη αγκαλιά που είχες ποτέ.  Ναι είναι απτικοί τύποι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, η αγκαλιά είναι για αυτούς περίπου ότι η χειραψία για όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κατά κανόνα είναι κορίτσια, (φίλες, συγγενείς) οπότε αν δε μπορείς να το αποφύγεις κάνε απλά υπομονή.

Και ξεχνάνε να σε αφήσουν μετά

Δυστυχώς πολλές φορές είναι τα ίδια άτομα με αυτά τις πρώτης κατηγορίας, τα οποία την ώρα της αγκαλιάς θα σε πιέζουν και θα σε ζουλάνε μέχρι να φωνάξεις βοήθεια ή να δεις το λευκό φως . Να εύχεσαι να χτυπήσει κάποιο κουδούνι ή τηλέφωνο ή να τους μιλήσει κάποιος άλλος στο σπίτι, ώστε να στρέψουν την προσοχή τους επάνω του.

Μια χειραψία είναι  ένας καλός τρόπος να εκφράσεις την χαρά σου που ξανά βλέπεις κάποιον

Άσε που είναι και πιο ακίνδυνη, δεν θα νιώσεις ποτέ ότι παραβιάζεις τον προσωπικό χώρο του άλλου. Άντε το πολύ πολύ να μην έχει πλύνει τα χέρια του, αλλά σίγουρα η χειραψία είναι πιο ενδεδειγμένη για να δείξεις την χαρά σου.

Το να πιέζουν το σώμα τους πάνω σου την ώρα της αγκαλιάς, είναι από τα πιο άβολα πράγματα ου μπορεί να σου συμβούν

Πρώτων παραπέμπει σε κάτι άλλο πέραν της αγκαλιάς. Δεύτερων μπορεί να σου κόψει την ανάσα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά!

Το να πεις σε κάποιον ότι δεν σου αρέσουν οι αγκαλιές φαντάζει περίεργο

Λες και του είπες ότι δεν σου αρέσει το σουβλάκι, εκεί ναι, το να σε κοιτάξει περίεργα είναι λογικό κι αναμενόμενο. Αλλά για την αγκαλιά; Μην του δίνεις σημασία και πες το. Βγαλτο από μέσα σου!

Είναι σίγουρό ν να σε αγκαλιάσουν απλά για να σου αλλάξουν γνώμη…

Κι όμως συμβαίνει και εδώ που τα λέμε είναι λόγος καυγά, μεγάλου καυγά!

Δες εδώ  15 φωτογραφίες που μόνο όσοι φορούν γυαλιά μυωπίας μπορούν να καταλάβουν…