Έλα, πες την αλήθεια κι εσύ τις έχεις σκεφτεί! 

Η επιστροφή παλιών σειρών με νέους κύκλους επεισοδίων,  συμβαίνει κατά κόρων τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση της Αμερικής. (Prison Break, The X-files, Gilmore Girls, 24) Όλη αυτή η τάση, σε συνδοιασμό με την είδηση για την επιστροφή του «Λόγω τιμής» μας έβαλε σε σκέψεις εδώ στο Rise, για μερικές ακόμα ελληνικές σειρές που θα θέλαμε να δούμε να επιστρέφουν και ναι, είναι περισσότερες από ότι φαντάζεσαι!

Κωνσταντίνου και Ελένης    

Γιατί: Είναι το κλασικό παράδειγμα σειράς που κράτησε μόλις για 2 σεζόν, ενώ όλοι θα θέλαμε πολύ περισσότερο. Έχει χαρακτήρες που λατρέψαμε και κυρίως έχει πολλά περιθώρια συνέχειας. Εσύ δηλαδή δεν θα ήθελες να δεις πως επιβιώνει η Ελένη μέσα στην κρίση κι αν ο Κωνσταντίνος απόκτησε τελικά την φήμη που ονειρευόταν;

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Γιατί: Γιατί ο ακάλυπτος ως χαρακτήρας μπορεί να επιβιώσει σε κάθε περίσταση και οι ιστορίες του δεν εξαντλούνται ποτέ και κυρίως για να βγάλουμε από το κεφάλι μας, την κάκιστη κινηματογραφική μεταφορά που έγινε πριν μερικά χρόνια.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; 

Γιατί:  Η ιστορία αυτή, πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Άσε που μας άφησε στο καλύτερο σημείο.

Σ αγαπώ  μ αγαπάς 

Γιατί: Oι ιστορίες με τις σχέσεις ζευγαριών δεν εξαντλούνται ποτέ, γιατί την Δήμητρα και τον Θοδωρή θα μπορούσαμε να τους βλέπουμε για πάντα και κυρίως γιατί η τελευταία ανάμνηση που έχουμε από το συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι αυτή:

Πραγματικά κρίμα δεν είναι;

Τις Ελλάδος τα παιδιά

Γιατί: Εσύ δεν θα ήθελες να δεις τι κάνουν σήμερα οι χαρακτήρες που λάτρεψες στα 90s;

Είμαστε στον αέρα

Γιατί: Μετά το τελευταίο επεισόδιο, μας άφησαν με υην υποσχεση πως θα επιστρέψουν. Μας το χρωστάνε!

10η εντολή

Γιατί: Tα εγκλήματα και οι ιστορίες που βασίζονται σε αυτά, θα έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Αυτές που θέλουμε αλλά δεν γίνεται να δούμε πια
50-50, 2 Ξένοι, Απαράδεκτοι

Γιατί:  Χωρίς Μπουλά, Σεργιανόπουλο και Μπονάτσο, αυτές οι σειρές είναι καλύτερα να παραμείνουν ανέγγιχτες αν και θα θέλαμε σαν τρελοί να τις δούμε να επιστρέφουν.

Δες εδώ  Οι cult χαρακτήρες ελληνικών τηλεοπτικών σειρών που λατρέψαμε στα 90s

[themify_box ] Tου Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]